• Home

Ticket to Ride

Begin aan een geweldig treinavontuur met Ticket to Ride! Bij Intertoys koop je verschillende versies van het Lees meer populaire bordspel. Kies jouw favoriete editie en groei uit tot de ultieme treinmagnaat. Toon minder

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 9 van 9  producten
1 - 9 van 9  producten

Koop jouw favoriete editie van Ticket to Ride

Ticket to Ride is een van de populairste bordspellen voor de hele familie. Het spel is eenvoudig te begrijpen en heeft een mooi design met grenzeloze mogelijkheden. Het doel van Ticket to Ride is om zoveel mogelijk spoorlijnen te bouwen en steden met elkaar te verbinden. Hoe langer jouw spoorlijn, hoe meer punten je verdient.


In ons assortiment heb je keuze uit populaire edities als Ticket to Ride Europe en Ticket to Ride Amsterdam. Bovendien heb je met uitbreidingen als Ticket to Ride Nederland de mogelijkheid om jouw basisspel uit te breiden én nog leuker te maken!


Ticket to Ride ook voor de allerkleinsten

Ticket to Ride is er niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Dankzij de junior versie Ticket to Ride: Mijn eerste reis leren ook de allerkleinsten de fijne kneepjes van het spoorlijnen bouwen. Het bordspel beschikt over minder treinkaarten en bestemmingskaarten en duurt daardoor ook minder lang om uit te spelen. Het vormt daarmee de ideale kennismaking met het populaire concept van Ticket to Ride!