De Toy Toppers van Intertoys

Het beste speelgoed koop je natuurlijk bij Intertoys! Met de zorgvuldig geselecteerde Toy Toppers van Intertoys doe Lees meer je inspiratie op om de mooiste cadeaus te scoren, van het beste babyspeelgoed tot de leukste spellen en puzzels voor volwassenen. Toon minder

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 7 van 7  producten
1 - 7 van 7  producten

Het perfecte cadeau voor iedereen

Intertoys biedt een enorm assortiment aan schitterend speelgoed. Soms is het moeilijk om daar het perfecte cadeau uit te kiezen. Zelfs de Kerstman kan af en toe wel wat tips gebruiken. Daarom hebben de Toy Specialisten van Intertoys het beste speelgoed voor je uitgezocht: onze Toy Toppers!


Je herkent de Toy Toppers aan de grote, groene buttons op de website. Bovendien ontdek je elke week een nieuwe Toy Topper op het Intertoys YouTube kanaal.


Toy Toppers voor je baby en peuter

Voor je lieve baby wil je natuurlijk het beste babyspeelgoed. Onze specialisten hebben uitzonderlijke Toy Toppers geselecteerd waarmee jouw baby of peuter niet alleen fijn kan spelen, maar die ook bijdragen aan de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek.


Ontdek een prachtig speelkleed van Playgro of Fisher-Price met verschillende speelstanden. Je baby kan zowel liggend op de rug als op de buik genieten van de kleuren, speeltjes en figuren. Van topmerken als Little Dutch, PAW Patrol en VTech hebben we geweldige Toy Toppers voor jonge kinderen vanaf 4 jaar, zoals een knikkerbaan, truck of knuffelpop.


Onze creatieve toppers

Is jouw kleintje graag creatief bezig? Onder de Toy Toppers bevinden zich de perfecte cadeaus voor echte knutselaars en rollenspelers. Waan je in je eigen winkel met een prachtige speelgoedkassa of etenswarenset. Wat is er vandaag bij jou in de aanbieding?


Steek je handen uit de mouwen met een schitterende Play-Doh of Sandsational kleiset of maak je eigen kunstwerk met onze SES knutseltopper, tekendoos of Schilderen op nummer set. Knutselsets om je eigen armbandjes mee te maken of bouwsets om knikkerbanen mee te bouwen vormen het beste speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar.


Toy Toppers voor volwassenen

Als je op zoek bent naar het leukste cadeau voor volwassenen, dan kunnen onze speelgoed top 10 lijstjes op het gebied van spellen en puzzels zeker helpen. Ons Toy Topper logo toont je direct wat het beste speelgoed is om aan jouw winkelmandje toe te voegen. Ga bijvoorbeeld voor een coole Rubik’s Cube of het altijd gezellige maar fanatieke 30 Seconds of Jenga.


Natuurlijk kunnen ook kinderen genieten van deze spellen, net als van onze gametoppers. Zo is de Nintendo Switch OLED met recht een Toy Topper te noemen. Koop er bovendien direct een superleuke game bij en start de motoren van jouw Mario Kart.


Het beste speelgoed direct herkenbaar

Niet alleen hebben onze speelgoedexperts zorgvuldig de Toy Toppers uitgezocht die je kunnen inspireren om het ideale cadeau te vinden, bij Intertoys leggen we je ook de beste suggesties voor op onze speciale cadeautippagina. Bekijk bovendien het beste speelgoed van dit moment dat bij de Speelgoed van het Jaar verkiezing in de prijzen is gevallen.


Het beste speelgoed koop je natuurlijk het liefst voor een scherpe prijs. Ontdek de mooiste LEGO sets, puzzels, poppen en meer voor zeer voordelige stuntprijzen. Alsof dat nog niet genoeg is, geeft Intertoys bovendien speelgoed weg!


Het beste speelgoed voor Kerst, Sinterklaas en andere bijzondere gelegenheden koop je veilig en voordelig bij Intertoys.