Sportaccessoires

Met de sportaccessoires van Intertoys tover je jouw buitenspeelsessie om tot een heuse sportwedstrijd. In ons assortiment ontdek je alle verschillende keepershandschoenen, voetbal pionnen, voetbaldoeltjes en nog veel meer. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 17 van 17  producten
  • 29.95

    incl. BTW

  • 12.99

    incl. BTW

  • 11.99

    incl. BTW

1 - 17 van 17  producten

De handigste sportaccessoires voor een potje voetbal

Vind jij het leuk om samen met je vrienden een balletje te trappen? Dan word je vast heel blij van ons assortiment aan sportaccessoires, want met deze accessoires til jij een wedstrijd naar een hoger niveau. Het is bijna te vergelijken met een professionele voetbalwedstrijd!


Bij Intertoys vind je allerlei handige sportaccessoires die niet mogen ontbreken tijdens een potje voetbal. Wat dacht je van handige keepershandschoenen, voetbal pionnen of voetbaldoeltjes? Ook als je op zoek bent naar een voetbalpompje of scheidsrechterfluitje zit je goed bij onze sportaccessoires.


Ontdek alle mogelijkheden met onze sportaccessoires

De sportaccessoires van Intertoys komen niet alleen goed van pas tijdens jouw voetbalwedstrijd, je kan ze namelijk ook gebruiken met al ons andere buitenspeelgoed. Met jouw fantasie verzin je de leukste spelletjes en beleef je urenlang speelplezier.


Zo kan je de pionnen gebruiken om te slalommen met je fiets of step of gebruik je de voetbaldoeltjes tijdens een potje straathockey. Zo zie je maar weer dat onze sportaccessoires super multifunctioneel zijn!


Sportaccessoires kopen doe je bij Intertoys!

Met deze handige sportaccessoires beleef je de leukste avonturen. Kan jij niet wachten om te spelen met je nieuwe keepershandschoenen, voetbaldoeltjes of pionnen? Bekijk dan direct ons aanbod en bestel jouw favoriet. Voor je het weet speel jij al lekker buiten met je nieuwe sportspeelgoed!