Dinosaurus speelgoed

Van een stoer figuur T-Rex en Velociraptor tot een schattige, pluizige knuffel of rugzak, bij Intertoys ontdek je het Lees meer allerleukste dino speelgoed. Ga op een spannende ontdekkingstocht in ons assortiment dinosaurus speelgoed en wie weet wat je allemaal tegenkomt! Toon minder

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 231  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 10
Toon volgende pagina
1 - 24 van 231  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 10
Toon volgende pagina

Dino speelgoed is nog altijd een hype!

Miljoenen jaren geleden leefden ze echt, maar tegenwoordig zien we de stoerste dinosaurussen alleen nog maar in series, films en als speelgoed. Ook al zijn ze inmiddels allang uitgestorven, kinderen zijn nog steeds gek op deze bijzondere reuzen-reptielen. Dinosaurus speelgoed is dan ook nog altijd een grote hit voor kinderen van alle leeftijden.


Als je denkt dat dino speelgoed voor kinderen is, heb je het mis. Ook volwassenen hebben de grootste lol met het dino speelgoed. In ons assortiment ontdek je de gaafste Funko Pop! figuren van films als Jurassic Park en Jurassic World en de coolste LEGO sets. Het maakt niet uit hoe oud je bent, spelen met dinosaurus speelgoed kan altijd!


Ga op avontuur met jouw dinosaurus speelgoed

Rauwr! Hoorde jij ook die brul? Met een beetje fantasie komt jouw dino speelgoed tot leven. Of je nu met een dinosaurus robot of een LEGO dino van Jurassic World speelt, samen met jouw favoriete speeltje ga je op avontuur en beleef je de spannendste momenten.


Laat je fantasie de vrije loop, want met een dosis creativiteit bedenk je de meest avontuurlijke verhaallijnen. Ga jij voor een wandeling door een woeste jungle met jouw lievelingsdinosaurus? Of zet je liever een puzzel met afbeelding van de magische wereld van een dino in elkaar?


Ontdek het coolste dinosaurus speelgoed

Met het dinosaurus speelgoed van Intertoys waan je je echt in een ander tijdperk. Leer alle verschillende dino’s kennen, want dat zijn er nogal wat! Of je nu houdt van levensechte exemplaren of liever gaat voor een schattige variant, in onze collectie vind je het allemaal.


Bekijk snel het aanbod aan dino speelgoed en bestel jouw favoriet. Voor je het weet speel je de leukste scènes na uit jouw lievelingsfilms of bedenk je zelf de gaafste verhalen met jouw favoriete dino’s!