• Home
  • Ontdek het leukste speelgoed van Disney | Intertoys
Disney

Disney

Al meer dan 100 jaar lang beleef je samen met Disney de meest magische avonturen! Bij Intertoys ontdek je alles over Disney, de verschillende thema’s en het allerleukste Disney speelgoed voor jong en oud.


Populaire merken van Disney

Marvel

Haal jouw innerlijke superheld naar boven met Marvel. Ga samen met jouw favoriete superhelden als Captain America, Iron Man en Black Panther de strijd aan met de krachtige schurken. Laat je creativiteit en fantasie de vrije loop met Marvel en verzin je eigen bloedstollende verhaallijnen.


Disney Princess

Van Sneeuwwitje tot Assepoester, de Disney prinsessen zijn niet meer weg te denken! Waan je in jouw eigen sprookjeswereld als een ware prins of prinses en ga op avontuur met jouw favorieten van Disney Princess . Duik in de onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin of laat samen met Belle jouw dansmoves zien op de kasteelvloer.


Disney Classic

Wat is Disney zonder de iconische Disney Classics? Al generaties lang groeien kinderen op met de klassieke Disney personages als Mickey Mouse, Minnie Mouse en Peter Pan. Geniet van de verhalen van alle bekende sprookjes als Pinokkio, De Kleine Zeemeermin en de Leeuwenkoning. Met de meest geliefde Disney karakters beleef je veel speelplezier.


Disney Frozen

Stap in de wereld van Disney’s populaire animatiefilm Frozen en maak kennis met prinses Elsa, Anna, Kristoff, Sven en Olaf! Met het speelgoed van Frozen beleef je samen met jouw favoriete filmhelden de allerleukste avonturen. Speel alle schitterende scenes na met jouw Anna en Elsa poppen of voel de magie tijdens het bouwen van het schitterende ijskasteel.


Stitch

Stitch, het schattige en ondeugende figuur uit de geliefde film Lilo & Stitch, verovert harten met zijn unieke charme. Van pluizige knuffels tot de leukste merchandise om mee naar school te nemen, het speelgoed van Stitch is te schattig om te weerstaan en geeft fans het ultieme gevoel van Ohana, wat familie betekent.


Star Wars

Met het speelgoed van Star Wars reis je af naar een sterrenstelsel hier ver, heel ver vandaan. Ga op avontuur door het Star Wars universum met The Mandalorian, Darth Vader, Luke Skywalker en Yoda en speel alle fascinerende verhalen na met jouw vrienden. Waar wacht je nog op? Spring in het ruimteschip, het is tijd om op reis te gaan!Al meer dan 100 jaar Disney!

Al meer dan 100 jaar lang vertelt Disney de meest indrukwekkende sprookjes waar kinderen generaties lang aan gehecht zijn. Zowel jong als oud rent naar de bioscoop zodra er een nieuwe film op het witte doek verschijnt.

Naast alle Disney Classics zijn er met de jaren nog veel meer iconische, bekende vrienden bijgekomen. Wat dacht je van Elsa en Anna, de prinsessen van Arendelle? Er komen steeds meer gezellige vrienden bij de familie!