Fidget toys

Dankzij TikTok zijn fidget toys superpopulair! Dit friemelspeelgoed komt in allerlei soorten en maten. Ontdek de fidget toys van Intertoys en leef je uit met deze kleine speeltjes. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 22 van 22  producten
 • 7.99

  incl. BTW

 • 7.99

  incl. BTW

 • 4.99

  incl. BTW

 • 3.98

  incl. BTW

 • 3.98

  incl. BTW

 • 3.98

  incl. BTW

1 - 22 van 22  producten

Wat is een fidget?

Fidget toys zijn speeltjes die gebruikt worden om mee te ‘friemelen’. Dit friemelspeelgoed helpt je om rustig te worden en vermindert angst of stress. Of je nu in de klas zit, op kantoor bent of aan het studeren bent, een fidget helpt je ook bij het verbeteren van je concentratie.


Fidgets zijn niet alleen effectief, maar ook heel leuk om mee te spelen. Zowel jong als oud leeft zich helemaal uit met een fidget toy! Wat dacht je van een wedstrijdje bolletjes poppen met je Plop Up fidget of de coolste trucjes uitvoeren met een fidget spinner?


Ontdek al het Pop It speelgoed

Ben jij gek op het poppen van bubbeltjesplastic? Met het Pop It speelgoed kun je nu eindeloos bubbeltjes indrukken! ‘Pop It’ en ervaar het fijne gevoel en leuke geluid tijdens het spelen met jouw fidget toy. Alle bubbels gepopt? Draai de Pop It fidget om en begin opnieuw.


Er zijn talloze manieren om met dit friemelspeelgoed te spelen, dus je zult je urenlang kunnen vermaken met dit razendpopulaire fidget speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een Pop It sleutelhanger of een Pop It puzzel, tussen ons aanbod vind je voor ieder wat wils.


Pop It fidget toys kopen doe je bij Intertoys!

Van de bekende Plop Up! Fidget tot het Fidget Dice Game, bij Intertoys vind je verschillende fidget toys. Speel urenlang met een Pop It fidget toy in de vorm van een etui, portemonnee of sleutelhanger of daag jezelf uit met het Pop It spel. Lukt het jou om alle levels uit te spelen?


In één keer een volledige set fidget toys kopen? Bij Intertoys vind je ook een fidget toys pakket met allerlei gadgets en kleine speeltjes. Met dit pakket ben je meteen voorzien van meerdere leuke, nieuwe fidget toys.


Naast alle populaire fidgets vind je bij Intertoys ook al het andere friemelspeelgoed, zoals stressballen en knijpballen. Ontdek ons assortiment en vind een fidget die perfect bij jou past!