• Home
  • Kerst vieren? Vind hier kerstcadeautips & meer | Intertoys
De leukste kerstkado's voor onder de boom

De leukste kerstcadeaus!

Heb jij ook al zin in kerst en ben je op zoek naar dat ene, geweldige kerstcadeau? Vanaf november vind je hier de leukste cadeautips voor onder de kerstboom. Laat je inspireren door onze Kersttoppers voor kinderen en volwassenen en bestel je favoriete kerstcadeaus!

De gezelligste kerstspelletjes

Wat is er nou gezelliger dan tijdens kerst met de hele familie een spelletjes spelen? Ga voor de leukste bordspellen zoals Ticket to Ride, Monopoly, of het Keezen bordspel. Of kies uit één van onze toffe kaartspellen zoals het spannende spel Beverbende, het tactische spel Qwixx of het populaire spel UNO. Met de spellen van Intertoys maak je van jouw kerst een groot succes!


De beste cadeautips voor Kerst!

Intertoys helpt je graag op weg in jouw zoektocht naar de leukste speelgoed kerstcadeaus. Ons assortiment omvat prachtig speelgoed voor de hele familie. Bekijk de cadeautoppers of ontdek een gaaf speelfiguur, mooie kerstpuzzel of een gezellig partyspel: voor elk budget is wel een cadeau te vinden! Kies uit het leukste speelgoed van LEGO, L.O.L. Surprise!, PLAYMOBIL en meer.