Kralen & steentjes

Je eigen sieraden aan elkaar rijgen, de schattigste dieren in elkaar knutselen met strijkkralen of een schitterende diamond painting maken? Bij Intertoys vind je alle leuke knutselsets met kralen en steentjes. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 108  producten
  • 19.98

    incl. BTW

  • 14.95

    incl. BTW

  • 9.95

    incl. BTW

1 - 24 van 108  producten

Kralen

Knutselen met kralen is al generaties lang een geliefde bezigheid voor jong en oud. Met deze betoverende activiteit maak je je eigen unieke en sprankelende sieraden. Het is niet alleen een leuke bezigheid, het stimuleert ook je creativiteit. Welke kleur kralen of bedels ga je voor je volgende project gebruiken? Je eigen sieraden maken was nog nooit zo leuk!


Of je nu een armband maakt met loombandjes of een ketting aan elkaar rijgt met de meest kleurrijke kralen, je bepaalt helemaal zelf hoe jouw volgende sieraad eruit komt te zien. Zo laat je jouw persoonlijkheid écht stralen met je eigen unieke sieraden!


Wist je dat je ook leuk kunt spelen met waterkralen? Van stuiteren tot exploderen, het speelplezier met waterkralen is eindeloos. Deze zachte, squishy kralen ken je vast wel van TikTok. Maak de mooiste figuren met de kleurrijke waterkralen en stal ze uit op het creatiebord. Wat creëer jij allemaal?


Strijkkralen

Als je op zoek bent naar een hobby met eindeloze, creatieve mogelijkheden, is knutselen met strijkkralen zeker iets voor jou. Je creëert de mooiste kunstwerken door de cilindervormige, kleurrijke strijkkralen op het vormpje te plaatsen. Tevreden? Strijken maar! Alle kralen smelten aan elkaar en wat je overhoudt is een leuk figuurtje.


Bij Intertoys vind je strijkkralen in allerlei verschillende kleuren. Zo ontdek je strijkkralen met glitters of juist in superschattige pastelkleuren. Om te kunnen knutselen heb je natuurlijk ook een vormpje nodig. Van een hartje tot jouw favoriete dier, je kunt het zo gek niet bedenken of je ontdekt deze patronen in ons assortiment.


Diamond painting

Diamond painting is een leuke, ontspannende hobby die de innerlijke kunstenaar in jou naar bovenhaalt. Als je de geslepen steentjes, ook wel diamonds genoemd, op de juiste plek plaatst vormt er vanzelf een prachtige afbeelding. Het proces werkt eigenlijk hetzelfde als schilderen op nummer, maar dan met glinsterende kralen en steentjes.


Deze hobby is geschikt voor alle leeftijden. Voor de kleinste kunstenaars is het een goede manier om hun creativiteit en focus te ontwikkelen, terwijl het voor volwassenen de ideale manier is om te ontspannen.


Ontdek alle knutselspullen met kralen en steentjes

Voor het leukste creatieve speelgoed ben je bij Intertoys aan het juiste adres. In ons assortiment vind je alle knutselsets van merken als Hama, Totum en Aquabeads. Van loombandjes tot diamond paintings en alles wat daartussenin zit, je ontdekt hier alle mogelijkheden met kralen en steentjes. Waar wacht je nog op? Het is tijd om aan jouw nieuwe knutselavontuur te beginnen!