Zeemeerminstaarten

Heb jij altijd al gedroomd om net zo te zwemmen als een echte zeemeermin? Goed nieuws! Bij Intertoys kun je nu Lees meer jouw eigen zeemeerminstaart kopen. Waan je in de wondere onderwaterwereld en zwem zoals nooit tevoren! Toon minder

Filteren & Sorteren
1 - 4 van 4  producten
1 - 4 van 4  producten

Zeemeerminstaart met monovin

Beweeg soepel en veilig door het water met de staart en bijbehorende monovin. Een monovin is een soort flipper waar je met twee voeten tegelijk in kan. De buitenkant van de monovin is gemaakt van neopreen. Dit uitstekende materiaal zorgt ervoor dat je aangenaam door het water beweegt en je indien nodig je flippers uit kan trappelen. Ben je weer klaar om aan land te gaan en wil je je zeemeerminnenstaart even schoonmaken? Dat is een makkie! De monovin kun je er namelijk eenvoudig vanaf halen en reinigen. Dit bijzondere speelgoed is bovendien uitgerust met een handig beschermhoesje. Zo kun jij lekker lang genieten van jouw zeemeerminstaart!


Zeemeerminstaarten van uitstekend materiaal

Als zeemeermin wil je je natuurlijk supersnel door het water kunnen bewegen, daarom is een goede zeemeerminstaart uiterst belangrijk. Met de zeemeerminstaarten van Intertoys voel je je dan ook als een vis in het water! De binnenkant is immers gemaakt van extra licht en flexibel materiaal. Zo kan jij je in het water makkelijk van de ene kant naar de andere kant verplaatsen. Daag je vrienden uit, wie is er het snelst aan de overkant?


In prachtige kleuren

De zeemeerminstaarten zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Zo is er de Rosa uitvoering die voorzien is van een prachtige, felroze staart, de Rainbow uitvoering met verschillende kleuren en de Princess uitvoering met lichtroze staart en details. Wist je dat de zeemeerminstaarten komen met een gaaf 3D-effect? Zo lijken het net echte schubben!


Maak je zeemeermin outfit compleet

Wil je naast zwemmen als een zeemeermin onderwater kijken of zelfs onderwater ademhalen? Of zwem je liever met twee voeten los van elkaar? Neem dan ook eens een kijkje bij onze snorkels, zwemvliezen en duikbrillen