• Home
  • Back to School: ontdek hier je schoolspullen | Intertoys

Back to School, klaar voor het nieuwe schooljaar!

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar met de back to school spullen van Intertoys. Wat dacht je van een nieuwe lunchbox en drinkbeker om tijdens de pauze aan je klasgenootjes te tonen? Of een nieuwe rugzak waarmee je de show steelt op het schoolplein. Start het nieuwe schooljaar in stijl en koop de coolste Back to School (school)spullen bij Intertoys!

Populaire Back to School artikelen

Populaire merken

Ga rollend Back to School met onze skeelers en skateboards

Je kunt natuurlijk altijd lopend of fietsend naar school gaan, maar het kan ook in stijl. Op skeelers, op een skateboard of een stunt scooter: als je aankomt met het rijdend speelgoed van Intertoys, dan ben je direct het onderwerp van gesprek op het schoolplein!


Koop je schoolspullen bij Intertoys

Terug naar school betekent ook nieuwe Back to School spullen. Pennen, etuis, schriften, schoolboeken: er zijn nogal wat schoolspullen om mee te nemen. Om dat allemaal mee te krijgen heeft Intertoys verschillende rugzakken van onder andere Spider-Man en PAW Patrol te koop.


Met de handige lunchboxen van Mepal kan je heerlijk lunchen tijdens de pauze. De lunchboxen zijn perfect om je fruit en koekjes in op te bergen, eet smakelijk!


Maak de mooiste aantekeningen met de schrijfwaren van Intertoys

De bel gaat, tijd voor de eerste les. Pak je nieuwe etui van Pokémon of TOPModel uit je rugzak en schrijven maar. Is de les een beetje saai? Of mag je van de leraar een kleurplaat inkleuren? Om de les door te komen heeft Intertoys ook kleurpotloden te koop. Deze zorgen ervoor dat je met een kunstwerk thuiskomt.


Met de Back to School schrijfwaren van Intertoys ben jij helemaal klaar om terug naar school te gaan.


Schooldag voorbij? Tijd om te gamen

Na een lange schooldag keer je terug naar huis. Is je huiswerk gedaan? Dan is het nu tijd om te gamen.


Bij Intertoys hebben we verschillende games te koop voor elke console: ga lekker dansen op bekende nummers in de game Just Dance of leer racen en wordt een racecoureur in Gran Turismo. Wil je tijdens de tussenuurtjes gamen? Met de Nintendo Switch kan je altijd, overal en met iedereen een spelletje spelen.


Koop je Back to School spullen bij Intertoys en wees helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!