Zandspeelgoed

De mooiste zandkastelen bouwen of een kuil graven met je stevige strandschep? Met het zandspeelgoed van Intertoys wordt een dagje aan het strand of in de zandbak nog een stuk leuker. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 32  producten
 • 7.99

  incl. BTW

 • 2.99

  incl. BTW

 • 9.99

  incl. BTW

 • 3.99

  incl. BTW

 • 9.99

  incl. BTW

 • 6.99

  incl. BTW

 • 11.99

  incl. BTW

 • 3.95

  incl. BTW

 • 3.99

  incl. BTW

 • 1.49

  incl. BTW

1 - 24 van 32  producten

Ontdek al het zandspeelgoed

Spelen in het zand is voor kinderen misschien wel één van de leukste activiteiten om te doen. Of je nu de hele dag kuilen graaft op het strand of de mooiste zandtorens bouwt in de zandbak, met het zandspeelgoed van Intertoys beleef je urenlang plezier.


Bij Intertoys vind je een ruime keuze aan zandbakspeelgoed; van scheppen en emmers tot strandauto's en zandvormpjes. En het handige? Je neemt het heel makkelijk mee als je een dag naar het strand gaat of de hele dag in de speeltuin spendeert.


Spelen in de zandbak met het zandbakspeelgoed

Speel jij urenlang in de zandbak bij jou in de achtertuin of op het schoolplein? Dan ben je vast op zoek naar nieuw zandbakspeelgoed waar je zoet mee kunt spelen. Het fijne aan het zandbakspeelgoed is dat je deze zowel op het strand als in de zandbak kunt gebruiken. Dat is extra leuk, toch?


Bij Intertoys vind je een ruim assortiment aan speelgoed waarmee zelfs de allerkleinsten zich urenlang vermaken. Met zandbakspeelgoed bak je de lekkerste zandkoekjes en – taarten of bouw je de meest imposante zandkastelen.


Bouw het mooiste kasteel met jouw zandspeelgoed

Laat jouw creativiteit de vrije loop als je speelt met het zandbakspeelgoed. Begin met het volladen van de laadbak van jouw strandauto en bouw het allermooiste zandkasteel. Gebruik de verschillende vormpjes om het kasteel te decoreren en de kers op de kaart te zetten. Als dit een wedstrijd was, zou jij er zeker met de prijs vandoor gaan.


Tevreden met het zandkasteel? Vergeet niet om een brede gracht om het kasteel heen te scheppen met jouw stevige strandschep. Zo weet je zeker dat jouw zandkasteel rechtovereind blijft staan en zelfs tegen de meest woeste golven bestand is.


Op zoek naar andere manieren om je te vermaken tijdens een stranddag? Naast het zandspeelgoed kun je ook heel leuk spelen met ons leuke waterspeelgoed. Trotseer de golven in jouw opblaasboot of dobber een eind weg op een opblaasbaar luchtbed. Maar pas op: val niet in slaap, anders moet je een heel eind terug peddelen!