Nieuwe trailer en demo onderweg voor Resident Evil 4

Publicatiedatum: 24-02-2023

Kijk jij er al helemaal naar uit om het avontuur aan te gaan met Leon S. Kennedy in de remake van Resident Evil 4? Dan hebben we goed nieuws, want uitgever Capcom heeft aangekondigd dat er binnenkort een demo aankomt. En die aankondiging kwam samen met een nieuwe trailer. Snel kijken dus!

De nieuwe trailer van Resident Evil 4 werd gedeeld tijdens Sony’s State of Play, een terugkerende online presentatie waarin nieuwe aankondigingen en trailers voor games worden gedeeld.


In de nieuwe trailer voor Resident Evil 4 is te zien welke gevaren agent Leon S. Kennedy moet trotseren om de dochter van de president, Ashley Graham, te redden. Zombies, parasieten, gigantische trollen, commando Jack Krauser: de reddingsmissie van Leon is beslist geen rozengeur en maneschijn.


Helemaal aan het einde van de trailer volgt het nieuws over de Mercenaries minigame en de aankomende demo. Een exacte releasedatum voor de demo is nog niet bekend. Aangezien Resident Evil 4 op 24 maart uitkomt, moet deze demo in ieder geval ergens binnenkort al worden vrijgegeven. Mochten we meer weten, dan lees je het uiteraard hier.

Resident Evil 4 verschijnt voor de PS4, PS5, Xbox Series X|S en PC. Verzeker jezelf alvast van een exemplaar en pre-order de game nu bij Intertoys!


PS4 Resident Evil 4
PS5 Resident Evil 4