LEGO Technic McLaren Formule 1 racewagen 42141

1991200
LEGO Technic McLaren Formule 1 racewagen 42141
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Met deze coole LEGO Technic McLaren Formule 1 racewagen haal jij een schitterende replica van de 2022 McLaren Formule 1 raceauto in huis om als heuse engineer in elkaar te zetten. LEGO-nr. 42141

Laat jouw passie voor de autosport opvlammen met deze LEGO Technic McLaren Formule 1 racewagen set voor volwassenen. De lancering van een nieuwe Formule 1 raceauto is altijd een gedenkwaardig moment. Voor 2022 hebben de LEGO ontwerpers nauw samengewerkt met het McLaren Racing team uit Woking, Engeland. Beide teams hebben hun modellen tegelijkertijd ontwikkeld. Eentje voor op het asfalt en eentje voor op jouw dressoir. Nu is het tijd om als heuse Lando Norris of Daniel Ricciardo plaats te nemen achter het stuur en dit indrukwekkende model met al zijn details in elkaar te zetten!

 

Schakel alle afleiding uit, concentreer je als een echte kampioen en bouw dit zeer gedetailleerde LEGO Technic McLaren Formule 1 racewagen model. Als de finishvlag valt, voel je een enorme trots en heb je een indrukwekkend displaymodel dat je op een mooi plekje kunt neerzetten.

 

Samenwerking LEGO Groep en McLaren Racing

 

Voor het Formule 1 seizoen van 2022 hebben de LEGO Technic ontwerpers nauw samengewerkt met de ontwerpers van McLaren Racing. Deze LEGO Technic versie beschikt net als de echte auto over een V6-cilindermotor met bewegende zuigers, werkende besturing, vering en een differentieel. Autocoureurs zeggen dat ze helemaal 'in the zone' zijn. Een staat van opperste concentratie die nodig is om het beste uit jezelf te halen. Nu is het tijd voor jou om je te concentreren en je favoriete raceauto na te maken met deze LEGO Technic set, ontworpen voor volwassen fans van bijzondere auto's.

 

Eigenschappen:

  • Een model voor Formule 1 fans: bouw een gedetailleerde replica van de McLaren F1 auto voor 2022 met deze LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen 42141 bouwset voor volwassenen.
  • De LEGO ontwerpers hebben nauw samengewerkt met McLaren Racing, waarbij beide teams hun versie van de auto op hetzelfde moment hebben ontworpen voor het raceseizoen van 2022.
  • Het model beschikt - net als zijn grote broer van koolstofvezel - over een V6-cilindermotor met bewegende zuigers, werkende besturing, vering en een differentieel voor nauwkeurige bochten.
  • Met deze McLaren F1 replica kunnen volwassen LEGO bouwers helemaal opgaan in hun passie. Na het ontspannende bouwproces hebben ze een prachtige blikvanger die ze op een mooi plekje kunnen neerzetten.
  • Dit LEGO Technic McLaren F1 model is ca. 13 cm hoog, 65 cm lang en 27 cm breed.
  • De rijk geïllustreerde instructies vormen niet alleen een handleiding voor het bouwen van het model, maar bevatten ook interessante informatie over de samenwerking tussen McLaren Racing en de LEGO ontwerpers.
  • Geef jouw model de finishing touch door sponsorstickers toe te voegen, net als op een echte F1 racewagen.
  • Het LEGO Technic universum omvat geavanceerde bouwmodellen voor volwassen LEGO fans die op zoek zijn naar een boeiende bouwervaring, met een fraai displaymodel als resultaat.
  • LEGO Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO-nr. 42141

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 18 tot 99 jaar
Ship From Store:
true
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Lees meer
Merk en serie:
LEGO Technic
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1991200
Barcodes:
5702017160795
5702017160795
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2022
Aantal minifiguren:
0
Aantal onderdelen:
1432
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Sport
Kleur:
Blauw, Oranje
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
65x27x13 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
59,2x37x37,5 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,842
Totaal aantal beoordelingen:
101
5702017160795
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
199.99 169.99

incl. BTW

Je bespaart 30.-

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Technic McLaren Formule 1 racewagen 42141
169.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

Hard to FindLEGO Hard to Find

Ontdek alle zeer zeldzame LEGO sets

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?