LEGO Technic verkenningsrover op Mars 42180

1999421
LEGO Technic verkenningsrover op Mars 42180
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

De LEGO Technic verkenningsrover op Mars heeft realistische functies en is een geweldige bouwset voor kinderen die van bouwspeelgoed met ruimtethema houden. LEGO-nr. 42180

Bereid je voor op een missie naar Mars met de LEGO Technic verkenningsrover op Mars. Test de vering waarmee de rover over landschappen op Mars kan rijden. Stuur de wagen in de juiste positie en gebruik de kraan om de robotrover, het gereedschap en de brandstofreactor op te tillen. Bekijk de woonruimtes van de bemanning of onderzoek de apparatuur die door de astronauten wordt gebruikt, zoals monstercontainers en gas- en waterflessen.


Inspireer kinderen om meer te leren over missies naar Mars met de LEGO Technic verkenningsrover op Mars speelset (42180) voor jongens en meisjes vanaf 11 jaar. Deze gedetailleerde Marsrover zit vol realistische functies voor jonge ontdekkingsreizigers. Het model kan worden uitgeklapt om bij de laadbak te komen en kinderen kunnen de vering testen terwijl ze de rover in positie sturen. Vervolgens kunnen ze de kraan gebruiken om de robotrover, het gereedschap en de brandstofreactor op te tillen. 


De woonruimte van de bemanning bevat zitplaatsen, een douche, toilet, loopband en koelkast. Er is een liftfunctie, plus recycling- en monstercontainers en gas- en waterflessen. Deze set bevat een speciaal luchtsluiselement zodat kinderen het model kunnen koppelen aan andere compatibele LEGO sets met ruimtethema voor nog meer avonturen. En met de LEGO Builder app kunnen kinderen inzoomen en modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.


Eigenschappen:

  • Het LEGO Technic verkenningsrover op Mars ruimtespeelgoed voor kinderen zit boordevol realistische functies, zodat jonge ontdekkingsreizigers spelenderwijs kunnen leren.
  • Dit bouwbare ruimtevoertuig bevat een uitklapbare laadbak, vering, een beweegbare kraan, een lift, een generator, zwaailichten, een begeleidende rover, een woonruimte en een cockpit.
  • Het model weerspiegelt hoe rovers zich aanpassen van compact voor onderweg naar ruimer om vracht te vervoeren wanneer ze eenmaal zijn geland.
  • Deze speelset voor ruimteverkenning bevat accessoires die zijn gemodelleerd naar de accessoires die door astronauten worden gebruikt, waaronder wetenschappelijke apparatuur en gasflessen.
  • Deze set is een creatief cadeau voor jongens en meisjes vanaf 11 jaar die van leuk ruimtespeelgoed houden.
  • Deze set bevat een speciaal luchtsluiselement, zodat kinderen hem kunnen koppelen aan andere compatibele LEGO speelsets met ruimtethema voor nog meer avonturen.
  • De LEGO Builder app begeleidt kinderen op een intuïtief bouwavontuur. Ze kunnen sets opslaan, hun voortgang bijhouden, inzoomen en hun modellen in 3D draaien tijdens het bouwen.
  • Deze 1599-delige set bevat een bouwbaar model van ca. 23 cm hoog, 44 cm lang en 21 cm breed wanneer het is uitgeklapt.
  • LEGO-nr. 42180
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 11 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Technic
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1999421
Barcodes:
5702017584140
5702017584140
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2024
Aantal onderdelen:
1599
Speelgoedthema:
Ruimte, Voertuigen
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
44x21x23 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
55,4x37,7x11,8 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
2007
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,75
Totaal aantal beoordelingen:
4
5702017584140
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
149.99 129.99

incl. BTW

Je bespaart 20.-

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Technic verkenningsrover op Mars 42180
129.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?