• Home
  • Pokémon ruildagen 2023: ontdek alles! | Intertoys

Pokémon ruildagen

De Pokémon ruildagen bij Intertoys zijn helaas weer voorbij. Tijdens deze dagen kon jij jouw Pokémon ruilkaarten laten zien aan andere kinderen, of ruilen voor kaarten die je nog niet hebt. Verzamel jouw meest coole kaarten in een mooie map of een set stevige hoesjes en kom voor een volgende editie langs bij een Intertoys winkel bij jou in de buurt!


Tijdens de Pokémon ruildagen maak je ook nog eens kans op toffe goodies van Pokémon TCG en kom je meer te weten over het Pokémon TCG spel!

Pokémon ruildagen store foto

Locatie Pokémon ruildagen

De Pokémon ruildagen vinden plaats bij alle Intertoys winkels in Nederland! De exacte data zijn op dit moment nog niet bekend, maar het vindt meestal een paar dagen in het voorjaar en een paar dagen in het najaar plaats. Je kunt altijd even een bezoekje brengen aan jouw lokale Intertoys winkel en vragen wanneer zij verwachten dat de Pokémon ruildagen weer zullen plaatsvinden.

Leer het Pokémon kaartspel

Tijdens de ruildagen kun je meer leren over het Pokémon kaartspel! Met behulp van de Pokémon Battle Academy of onze blog over de Pokémon TCG spelregels leer je eenvoudig en snel hoe je kunt beginnen met spelen. Bouw je eigen Pokémon deck of koop een kant-en-klaar Battle Deck voor inspiratie en ga de strijd aan met jouw vrienden!

Hulp nodig bij het bouwen van je eigen Pokémon deck? Check onze blog over je eigen Pokémon deck maken!

Pokémon TCG winactie

Tijdens de Pokémon ruildagen organiseert Intertoys soms een vette Pokémon winactie. Denk bijvoorbeeld aan een Pokémon deckbuilding opdracht waarbij je een eigen Pokémon deck moest bouwen met je favoriete of meest sterke kaarten om kans te maken op een Pokémon TCG prijspakket. Benieuwd of er bij de volgende editie weer een winactie zal plaatsvinden? Houd deze pagina dan in de gaten!

Pikachu Meet & Greet

De enige echte Pikachu is tijdens de ruildagen ook bij een aantal Intertoys locaties te vinden. De perfecte kans om jouw favoriete Pokémon Pikachu bij Intertoys dus te ontmoeten! Zodra bekend is wanneer de Pokémon ruildagen zullen plaatsvinden, vind je hieronder de locaties waar je met Pikachu op de foto kunt of om een knuffel kunt vragen!