Pre-orders

Wil je zeker zijn dat je jouw speelgoed op de releasedag ontvangt? Pre-order dan nu jouw LEGO sets, puzzels, Funko Pop! en games bij Intertoys! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 58  producten
  • 69.99

    incl. BTW

  • 69.99

    incl. BTW

1 - 24 van 58  producten

Pre-order jouw favoriete games

Kan jij niet wachten totdat die ene game uitkomt? En wil je zeker zijn dat je deze op de dag van release kunt spelen? Bij Intertoys kan je verschillende games voor de PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4), Nintendo Switch & Xbox Series X pre-orderen.


Het voordeel aan een game pre-orderen is dat je profiteert van allerlei leuke extra’s. Bijvoorbeeld een unieke outfit of toegang tot vaardigheden die je normaal pas veel later in de game krijgt.


Benieuwd naar eventuele pre-order bonussen? Hou daarvoor onze pre-order pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van belangrijk gaming nieuws? Hou dan onze gaming blog in de gaten.


Pokémon kaarten om te pre-orderen

Als er momenteel iets populair is dan zijn het wel Pokémon trading cards. Overal worden deze kaarten geruild, verzameld of er wordt mee gespeeld. Daarom is het verstandig om jouw nieuwe Pokémon kaarten alvast te pre-orderen.


Bij Intertoys vind je de beste pre-order deals voor de nieuwste sets Pokémon kaarten zoals boosters, tins en boxen. Wil je weten hoe de Pokémon Trading Card Game werkt? Bekijk onze Pokémon Trading Card Game spelregelblog.


Naast Pokémon kaarten kan je bij ons ook terecht voor ander speelgoed uit de wereld van Pokémon!


Verzeker jezelf van je favoriete Funko Pop!

Is Darth Vader, Harry Potter of Spider-Man jouw favoriete filmfiguur en ben je een echte verzamelaar? Dan heb je vast wel eens gehoord van Funko Pop! Bijna elk film-, serie- of gamekarakter is wel te verkrijgen als figuur met een groot hoofd en zwarte oogjes.


Bij Intertoys kan je niet alleen nieuwe Funko’s pre-orderen van bestaande karakters, maar ook van bekende karakters waarvan de film, serie of game nog niet is uitgekomen.


Wil je zeker zijn dat jij jouw favoriete karakter als Funko Pop! figuur op de dag van release ontvangt? Plaats dan nu jouw Funko pre-order bij Intertoys.


Ben je op zoek naar speelgoed dat net uit is en wil je dat zo snel mogelijk ontvangen? Ga dan naar onze Nieuw speelgoedpagina. Op zoek naar speelgoed met korting? Bekijk dan onze Actie & folderpagina.