• Home
  • Speelgoed van Bing: Ontdek het hier! | Intertoys
Bing en zijn vriendjes

Ontdek alles van Bing

Is jouw kindje groot fan van Bing? Dan mag het Bing speelgoed natuurlijk niet ontbreken! Van leuke Bing knuffels, tot Bing speelfiguren, puzzels, spellen en meer; bij Intertoys vind je alles van Bing!Bing speelgoed

Het speelgoed van Bing is gebaseerd op de tv-serie die onwijs populair is onder peuter en kleuters. Bing beleeft namelijk allerlei avonturen met zijn vriendjes Flop en Sula.


Van Bing en zijn vriendjes is er ook allerlei leuk speelgoed te koop. De pratende Bing knuffel is zeer geliefd, maar jouw peuter of kleuter is ook helemaal klaar voor school met een coole Bing rugzak, Bing schoolbeker en een bijpassende Bing lunchbox! Ook kan jouw kindje puzzelen met Bing of een leuk Bing spel spelen. Maak de Bing knuffel collectie compleet met knuffel van Sula of met de Flop knuffel. Een ruime keuze aan leuk Bing speelgoed voor jouw kindje.


De wereld van Bing

Bing is een typische driejarige die lief, energiek en nieuwsgierig is. Bing wil alles uitproberen, wat soms tot kleine ongelukjes kan leiden. Maar zelfs als het niet helemaal gaat zoals gepland, is dat niet zo belangrijk - met de hulp van Flop vindt Bing altijd weer zijn draai.


Bing vindt het heerlijk om de eenden te voeren met zijn beste vriend Sula, op de schommels te spelen met Pando en te ‘stemmen’ in het park met Hoppity. Er valt nog meer plezier te beleven als Bings neef Coco, haar kleine broertje Charlie en Sula's neef Nicky langskomen om te spelen. En na een drukke dag is het tijd om tanden te poetsen, in bad te spetteren en een pyjama aan te trekken, allemaal klaar voor een verhaaltje voor het slapengaan met Flop - en Hoppity!