• Home
  • Inspiratie om te spelen? Deel of vind die hier! | Intertoys

Laat je inspireren

Intertoys wil jong en oud elke dag inspireren om te gaan spelen. Go Play! Ben je trots op je nieuwe LEGO set, bordspel of game van Intertoys, staat jouw Instagram-profiel openbaar en wil je jouw favoriete speelgoed graag met iedereen delen? Plaats je mooiste foto’s met daarbij #intertoys of tag ons in je post en zie jouw foto terug op intertoys.nl. Zo help jij anderen inspiratie op te doen om te gaan spelen!

Intertoys geeft je inspiratie tot spelen

Bij Intertoys houden we van speelgoed! Spelen is immers voor iedereen het leukste wat er is, van een baby in de box tot een volwassene met een game, bouwset of puzzel. Spelen is goed voor je en van spelen word je gelukkig, en een cadeautje van Intertoys tovert dan ook een lach op ieders gezicht.


Als speelgoedspecialist zijn we hier natuurlijk enorm trots op en dat willen we graag delen. Aan de hand van prachtige foto’s van al onze blije klanten met hun favoriete speelgoed inspireren we anderen om ook te gaan spelen.


Het leukste speelgoed

Ben je ook enthousiast geworden om te gaan spelen? In onze collectie vind je speelgoed en games voor kinderen van alle leeftijden, en voor volwassenen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met de nieuwste en meest uitdagende bouwsets van LEGO. En toon ons vervolgens het resultaat via #intertoys! Ook voor het leukste buitenspeelgoed kijk je bij Intertoys. Koop een prachtig zwembad, voetbal of step of kies voor stoere inline skates.


Jouw speelgoedselfie bij Intertoys

Vind jij het leuk om met je creatiefste speelgoedselfie of met het resultaat van je bouw- of knutselkunsten op intertoys.nl te komen? Plaats dan je foto met #intertoys of tag ons in je post. Dan publiceren wij jouw prachtige plaatje op onze website.


We vinden het superleuk om jouw speelervaring mee te beleven en anderen te inspireren. In de gebruiksovereenkomst vind je meer informatie over het delen van je content.