Speel en ontdek speelgoed voor baby’s

Trek de aandacht van je baby met het prachtige speel en ontdek babyspeelgoed van Intertoys. In onze collectie vind je kleurrijke speelkleden, schattige knuffeldoekjes, stoffen activiteitenkubussen en meer waarmee je kleintje kan spelen en ontdekken. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 159  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 7
Toon volgende pagina
  • 26.99

    incl. BTW

  • 22.95

    incl. BTW

1 - 24 van 159  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 7
Toon volgende pagina

Speelgoed voor baby’s kopen: waar moet ik op letten?

Bij het kiezen van speel en ontdek babyspeelgoed kun je natuurlijk als eerste kijken naar de leeftijdsindicatie die op de verpakking staat. Is het voor kinderen van 2 jaar en ouder, dan loop je het risico dat je leuke speeltje voor onbepaalde tijd op de plank blijft liggen.


Beter zijn speeltjes voor bijvoorbeeld baby’s van 3 maanden of 6 maanden oud. Deze bevatten geen kleine of losse onderdelen die een eventueel gevaar kunnen vormen. Zo kun je direct zien welk speelgoed je het beste kunt kiezen.


Baby’s reageren vooral op kleur, textuur en geluid. Hun leefwereld is nog niet heel groot en een goede tip is dus om speelgoed te kopen dat op deze basisaspecten focust. Een mooie, kleurrijke VTech rammelaar, een zacht Little Dutch activiteitenboekje met stoffen diertjes of een interactief VTech liedjesboek weten bijvoorbeeld de aandacht van elke baby zeker vast te houden.


Op zoek naar nog meer mooi babyspeelgoed? Je vindt het tussen al ons speelgoed voor baby of peuter.