Speelgoed voor de ontwikkeling van je dreumes

Kinderen van 1 jaar oud ontwikkelen zich snel en leren elke dag weer nieuwe dingen. Het is heel belangrijk dat de kleintjes hierin gestimuleerd worden. Daarom heeft Intertoys het leukste ontwikkelspeelgoed verzameld. Koop de mooiste knuffels, interactieve speeltjes, bouwblokken en meer. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 135  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 6
Toon volgende pagina
  • 34.99

    incl. BTW

  • 26.99

    incl. BTW

1 - 24 van 135  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 6
Toon volgende pagina

Ontwikkelspeelgoed voor jouw dreumes

Kruipend of al voorzichtig lopend ontdekken kinderen vanaf 1 jaar oud de wereld om zich heen. Datzelfde speelgoed met telkens hetzelfde kunstje wordt dan al gauw een stuk minder spannend. Er mag wel wat meer actie komen!


De speelgoedexperts van Intertoys hebben daarom het leukste speel- en ontwikkelspeelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar verzameld. Dit speelgoed richt zich vooral op de verdere ontwikkeling van de grove maar ook al op de fijne motoriek. Jouw dreumes kan aan hendeltjes draaien, ballen laten rollen of knopjes indrukken.


Zo zijn de mooie loopwagens in onze collectie niet alleen geschikt om je kleintje te helpen met leren lopen, ze bevatten tevens een uitdagend paneel met knopjes, melodietjes en schuifjes.


Spelenderwijs ontwikkelt jouw dreumes zich

Bij Intertoys is er nog veel meer mooi ontwikkelspeelgoed voor jouw dreumes te vinden. Zo vormen bouwblokken van bijvoorbeeld Mega Bloks prachtig ontwikkelspeelgoed dat de oog-handcoördinatie en het ruimtelijk inzicht stimuleert. Dreumesen stapelen de vrolijk gekleurde blokken op elkaar en doen steeds meer een beroep op hun geduld en creativiteit.


Ook een mooie, houten activiteitenkubus of elektronisch liedjesboek geven jouw dreumes leerzame activiteiten met vormen, kleuren, woorden of geluiden waarmee zij hun creativiteit en fijne motoriek ontwikkelen.


Op zoek naar nog meer mooi speelgoed voor jouw dreumes? Je vindt het tussen al ons speelgoed voor baby of peuter.