Loopfietsen en loopauto’s

Jouw kindje leren lopen? Met een loopvoertuig als hulpmiddel gaat dat een stuk makkelijker. Bij Intertoys koop je de leukste loopauto’s, loopfietsen, loopmotoren en duwauto’s. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
25 - 37 van 37  producten
  • 44.99

    incl. BTW

25 - 37 van 37  producten

Leren lopen met een loopauto of loopfiets

Met een loopauto, loopfiets of loopmotor zet jouw kleintje snel zijn of haar eerste stapjes. Het is de ideale manier om de kracht in de beentjes te ontwikkelen en de motoriek te trainen. Jouw kindje beweegt zich namelijk voort door zijn of haar benen te bewegen.


Ga voor een loopvoertuig met stuur om tegelijkertijd het richtingsgevoel te stimuleren. Van links naar rechts, ze gaan direct op ontdekkingstocht. Hou de kinderen wel goed in de gaten, want als de pas er eenmaal in zit, zoeven ze je zo voorbij!


Vanaf welke leeftijd een loopfiets?

Een loopvoertuig, zoals een duwauto, is een handige manier om te leren lopen. Heeft jouw dreumes de looptechniek inmiddels al onder de knie? Dan zijn ze toe aan een loopvoertuig met twee wielen. Vanaf 2,5 jaar heeft jouw kindje genoeg evenwicht om veilig op pad te gaan met de loopfiets.


Loopauto’s en loopfietsen komen in veel verschillende soorten en maten, waardoor het leuk rijdend speelgoed is. Ga jij voor een looptractor met aanhanger? Of scheurt jouw kind binnenkort weg op een loopmotor? Zo is er voor ieder wel wat wils.


Ontdek de leukste loopfietsen en loopauto’s

Op zoek naar een loopfiets, loopauto, loopmotor of duwauto? Dan vind je bij Intertoys vast en zeker wel iets leuks. In ons assortiment ontdek je namelijk verschillende modellen en voertuigen. Wat dacht je van een felgekleurde loopwagen of een houten duwauto? Of zoef je liever weg op een snelle politie of brandweer loopmotor?


Bekijk het aanbod en bestel jouw favoriet. Voor je het weet leert jouw kindje lopen aan de hand van een loopfiets, loopauto of loopmotor. Voor welk stoer exemplaar ga jij?