Easter egg in Fisher-Price controller

Publicatiedatum: 18-01-2023

Fisher-Price en gaming hebben op het oog niet heel veel met elkaar gemeen, maar daar brengt deze Fisher-Price controller verandering in! Blijkbaar beschikt de controller over een easter egg naar een bekende gaming cheat code. En wij geven jou de tip hoe je deze kunt ‘unlocken'!

Hoe werkt deze easter egg vraag je je dan vast af? Nou, je kunt op de Fisher-Price controller dus een code invoeren door bepaalde knoppen in te drukken. Op de controller zie je links een D-pad met de cijfers 1, 2, 3 en 4. Aan de rechterkant zie je 4 toetsen met de letters A, B, C en D.


De code die je nu achter elkaar moet invoeren gaat als volgt: 2, 2, 4, 4, 1, 3, 1, 3, B, A. Is dat eenmaal gelukt? Dan zul je zien dat de controller licht geeft en verschillende herkenbare game-geluidjes maakt! Zo is deze controller dus niet alleen leuk voor kinderen, maar zit er ook iets grappigs in voor volwassenen.


De code die je invoert wordt ook wel de Konami code genoemd. Deze code werd vroeger gebruikt als cheat code voor voornamelijk Konami games op de Nintendo Entertainment System (NES) spelcomputer.


Fisher-Price controller

Ben jij dus op zoek naar een leuk cadeau voor je kleintje, waar je stiekem ook zelf wat plezier van zult hebben? Koop de Fisher-Price controller dan nu bij Intertoys!