Releasedatum Skull and Bones opnieuw uitgesteld

Publicatiedatum: 12-01-2023

Slecht nieuws voor iedereen die reikhalzend uitkijkt naar de release van Skull and Bones. Uitgever Ubisoft heeft namelijk zojuist bekendgemaakt dat de release van de piraten game is uitgesteld.

Het is de zesde keer dat de releasedatum van Skull and Bones wordt verplaatst. Ubisoft geeft aan dat de game meer gepolijst moet worden om een zo goed mogelijke en gebalanceerde spelerservaring te geven.

De bekendmaking van het uitstellen van Skull and Bones ging gepaard met een persbericht dat Ubisoft voor ‘grote uitdagingen’ staat nu de game industrie verschuift naar mega-brands en langlopende titels. De verwachtingen voor het eerste kwartaal van 2023 zijn daarmee bijgesteld en Ubisoft heeft er zelfs voor gekozen om drie onaangekondigde games per direct te annuleren.


Ubisoft geeft verder aan de eigen populaire ‘merken’ en live services wereldwijd nog beter op de kaart te willen zetten. Dat zou kunnen betekenen dat de focus in het ontwikkelen van games nog meer verschuift naar populaire titels als Assassin’s Creed, Far Cry en Tom Clancy’s Ghost Recon.


Skull and Bones

Voor wat betreft de nieuwe releasedatum van Skull and Bones is er geen exacte datum gegeven. Ubisoft mikt nu op ‘begin 2023-2024’. Mocht jij een pre-order voor Skull and Bones hebben geplaatst bij Intertoys, dan ontvang je deze gewoon op de nieuwe releasedatum.