Schilderen op nummer

Op zoek naar een creatieve en ontspannende activiteit? Met schilderen op nummer laat je je creativiteit de vrije loop en kom je tegelijkertijd heerlijk tot rust. Of je nu een schilderen op nummer afbeelding van een paard of bos bloemen wilt maken, bij Intertoys ontdek je de mooiste schilderijen. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 16 van 16  producten
1 - 16 van 16  producten

Wat is schilderen op nummer?

Heb je geen ervaring met schilderen en verven? Dat is bij deze activiteit geen enkel probleem! Met deze methode is een afbeelding opgedeeld in genummerde vakken. Elk nummer komt overeen met een specifieke kleur. Als je alle vakken inkleurt met de bijpassende kleur, creëer je zo je eigen kunstwerk. Met deze methode haal je de kunstenaar in jezelf naar boven!


Het maakt dus niet uit of je een beginnende kunstenaar bent of inmiddels de techniek al onder de knie hebt, deze creatieve activiteit is leuk voor jong en oud. Zowel kinderen als volwassenen leven zich uit met schilderen op nummer. Hoe leuk is het om samen met je kinderen jullie eigen schilderijen te maken? Laat dat gezellige knutselplezier maar beginnen!


Schilderen op nummer met jouw favoriete afbeelding

Als je gaat schilderen op nummer heb je keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen. Of je nu van landschappen, dieren of bloemen houdt, er is altijd wel een afbeelding die bij je past. Het leuke aan deze schilderijen is dat je ze na afloop een mooi plekje kunt geven in huis. Zo heb je een stukje eigen kunst aan de muur!


In ons assortiment ontdek je alle schilderijen om te schilderen op nummer. Voor zowel kinderen en volwassenen hebben we de leukste afbeeldingen bij Intertoys. Ben je op zoek naar een set met schattige puppy’s of kittens of juist van een mooi landschap? Bekijk ons aanbod op deze pagina en bestel jouw favoriet.


Alle schilderen op nummer-sets van Ravensburger

Bij Intertoys ontdek je alle schildersets om te schilderen op nummer van Ravensburger. Deze complete sets bevatten verf in hersluitbare potjes, een penseel, een schilderspaneel en een lijstje. Zo heb je al je schildermaterialen meteen in huis en kun je direct beginnen aan jouw eigen kunstwerk.


Schilderen op nummer-sets koop je bij Intertoys!

Iedereen die gek is op knutselen, zit helemaal goed bij deze schildersets. Ontdek de wereld van schilderen en laat je creativiteit de vrije loop met deze knutselprojecten. Heb je iets leuks gevonden tussen ons assortiment? Koop jouw favoriete set vandaag nog en ga zo snel mogelijk aan de slag met het creëren van je eigen, mooie kunstwerken!