Hobby- en doeboeken

Ben jij gek op knutselen? Dan word je vast enthousiast van onze hobbyboeken en doeboeken. Bij Intertoys ontdek je alle boekjes waar je in kunt tekenen, stickeren en plakken. Wat dacht je van een kleur- en stickerboek met dierenstickers of een stickerboek van K3? Je ontdekt het in ons assortiment. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 77  producten
  • 11.50

    incl. BTW

1 - 24 van 77  producten

Een hobby- en doeboek voor iedereen

Een boek vol spelletjes, puzzels en stickers, hoe leuk is dat? Een hobbyboek of doeboek is een creatief kinderboek voor kinderen die graag met hun handen bezig zijn. Als je knutselspeelgoed leuk vindt, ben je bij Intertoys aan het juiste adres. Stimuleer de creativiteit en fantasie met een uitdagend hobbyboek of doeboek en kom tegelijkertijd tot rust.


Hobbyboeken en doeboeken komen in verschillende soorten, maten en thema’s. Ben jij helemaal gek op Pokémon of ben je de grootste K3-fan? Dan is er vast en zeker een hobbyboek of doeboek met jouw favoriete thema. Ontdek het assortiment bij Intertoys en ontdek met welk boek jij het liefst aan de slag gaat.


Neem je hobby- of doeboek mee op vakantie

Als je op zoek bent naar een leuke manier om je kind te vermaken, zit je helemaal goed bij deze hobbyboeken en doeboeken. Kinderen kunnen zich hiermee heerlijk vermaken op de achterbank, aan het zwembad of in de tuin. Je neemt dit knutselspeelgoed namelijk heel makkelijk mee op vakantie. Ook na een lange dag op school is het een ideale manier om de ontspanning op te zoeken.


Met een stickerboek creëer je een eigen fantasiewereld. Beplak jouw stickerboek vol met dino’s, ontwerp de mooiste outfits in jouw TOPModel stickerboek of plak je favoriete Pokémon stickers op de juiste plek. Het maakt niet uit waarnaar je op zoek bent, bij Intertoys vind je hobbyboeken en doeboeken voor iedereen.


Ontdek alle hobbyboeken en doeboeken bij Intertoys

Tussen ons aanbod aan hobbydoeken en doeboeken vind je allerlei verschillende soorten. Zo ontdek je onder andere stickerboeken van TOPModel, K3, Pokémon en nog veel meer. Op zoek naar een specifiek thema? Ook dat hebben we! In ons assortiment vind je namelijk de leukste stickerboeken met thema’s van bijvoorbeeld dino's en andere dieren.


Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Bekijk ons assortiment en ontdek alle hobby- en doeboeken, zoals knutselboeken, puzzelboeken en stickerboeken. Is jouw kleintje juist gek op tekenen en kleuren? Bekijk dan alle kleurboeken die je zo kleurrijk mogelijk kan inkleuren. Laat dat knutselplezier maar komen!