Schets- & kleurboeken

Is tekenen en kleuren helemaal jouw ding? Leef je uit met de schets- en kleurboeken van Intertoys. In ons assortiment ontdek je de leukste boeken voor jong en oud. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 113  producten
  • 16.99

    incl. BTW

  • 10.99

    incl. BTW

  • 7.95

    incl. BTW

1 - 24 van 113  producten

Zet jouw mooiste creaties op papier in je schetsboek

Wil jij je mooiste creaties op papier zetten? Dan zit je goed bij deze schetsboeken. Met deze boeken leef je je helemaal uit en kan je je creativiteit de vrije loop laten gaan. De schetsboeken in A4-formaat zijn speciaal gemaakt om op te tekenen en hierin komen de kleuren van jouw kleurpotloden en stiften het mooist uit.


Een schetsboek voor een kind of volwassenen biedt veel tekenplezier. Met zoveel vellen papier kan je eindeloos creaties maken. Of je nu al jouw indrukwekkende tekeningen in het schetsboek laat of deze eruit scheurt en als blikvanger in huis hangt, het kan allemaal.


Ontdek alle kleurboeken van jouw favoriete thema

Liggen jouw kleurrijkste potloden en stiften al klaar? Het enige wat nog ontbreekt is een mooi kleurboek. Kleur de leukste kleurplaten in van jouw favoriete thema en gebruik hiervoor jouw lievelingskleuren. Tekenen en kleuren is nog nooit zo leuk geweest!


Met een kleurboek prikkel je de fantasie van alle kleine kunstenaars. Zo leren zij binnen de lijntjes tekenen en is het een goede manier om de focus van een kind te ontwikkelen. Toch buiten de lijntjes getekend? Dat geeft helemaal niks, want iedere kunstenaar geeft zo zijn eigen twist aan zijn unieke werk.


Op zoek naar een kleurboek voor een kind? Bij Intertoys ontdek je alle verschillende kleurboeken. Wat dacht je van een Pokémon of TOPModel kleurboek? Of ga jij liever voor een PAW Patrol of paardenkleurboek? Voor zowel jongens als meisjes vind je in ons assortiment leuke kleurboeken waar kinderen urenlang in willen tekenen en kleuren.


Leef je uit met de schets- en kleurboeken van Intertoys

Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich goed vermaken met een schets- of kleurboek. Neem ze mee naar een verjaardag, op vakantie of als je uiteten gaat en je hebt gegarandeerd veel tekenplezier. Vergeet niet jouw etui vol mooie tekenmaterialen mee te nemen!


Sta je al te popelen om te beginnen aan jouw nieuwste tekencreatie? Wacht dan niet langer en ontdek ons aanbod aan schets- en kleurboeken. Of je nu gaat voor een schetsboek waarin je de mooiste kunstwerken tekent of allemaal leuke kleurplaten inkleurt in jouw nieuwe kleurboek, in ons assortiment vind je voor ieder wat wils!