Stiften

Op zoek naar de kleurrijkste stiften om mee te tekenen? Bij Intertoys ontdek je alle verschillende soorten: van glitterstiften tot verfstiften. Ontdek het aanbod en voor je het weet hangt jouw hele huis vol met de mooiste creaties van jezelf of van je kinderen. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 56  producten
  • 7.95

    incl. BTW

  • 4.95

    incl. BTW

1 - 24 van 56  producten

Wat zijn viltstiften?

Een viltstift is, net zoals een kleurpotlood, een stuk tekenmateriaal. Het grote verschil met een kleurpotlood is dat een viltstift gevuld is met inkt. Hierdoor zijn ze perfect om mooie, kleurrijke tekening te maken en vlakken in te kleuren. Van dikke tot dunne en smalle tot brede punten, viltstiften komen in allerlei vormen en maten.


Het zal je dan waarschijnlijk ook niet verbazen dat deze tekenmaterialen in heel veel verschillende kleuren komen. Van pastelkleuren tot glitterstiften, je kunt het zo gek niet bedenken of ze bestaan. Bij Intertoys ontdek je alle verschillende tekenaccessoires waarmee jij de mooiste tekeningen maakt.


Veel tekenplezier met jouw set aan mooie stiften

Prikkel de creativiteit van jouw kind met een stiftenset. Wat is er nu gezelliger dan samen aan tafel knutselen? Tekenen met stiften is niet alleen leuk, het prikkelt ook de fantasie en verbetert de focus van kinderen. Laat al die mooie tekeningen maar komen!


Wie zegt dat tekenen alleen voor kinderen is? Het is leuk knutselspeelgoed voor zowel jong als oud. Neem een momentje voor jezelf en teken de uren weg in een kleurboek voor volwassenen of gebruik de stiften om te handletteren. Ook voor het markeren van belangrijke teksten in jouw notities op werk komen de markeerstiften goed van pas.


Stiften van merken als Stabilo en Bruynzeel

Ben je op zoek naar kleurrijke tekenmaterialen waarmee je de mooiste creaties op papier zet? Dan zit je bij Intertoys goed. In ons assortiment vind je stiften van merken als Stabilo, Bruynzeel, Carioca en nog veel meer. Bekijk ons aanbod en kies jouw favoriete kleuren. Ga jij voor een dunne of dikke punt?