Tekenaccessoires

Laat je creativiteit de vrije loop met deze te gekke tekenaccessoires! Van een magnetisch tekenbord tot de meest kleurrijke wascokrijtjes, bij Intertoys ontdek je alle handige tekenaccessoires voor kinderen van alle leeftijden. Wie weet wat voor kleine kunstenaar er in jou verborgen zit! Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 58  producten
 • 24.99

  incl. BTW

 • 14.99

  incl. BTW

 • 14.95

  incl. BTW

 • 12.99

  incl. BTW

 • 7.99

  incl. BTW

1 - 24 van 58  producten

Tekenen en kleuren met onze tekenaccessoires

Is tekenen jouw favoriete manier om je creativiteit te uiten? Dan mogen deze tekenaccessoires zeker niet ontbreken in jouw collectie aan knutselspullen. Tekenen en kleuren wordt namelijk nóg leuker met deze handige tekenaccessoires.


Eindeloos speelplezier met een magnetisch tekenbord

Een magnetisch tekenbord is de ideale keuze voor kinderen die eindeloos tekeningen willen maken! Schets de mooiste tekeningen met de magische pen of gebruik de stempels om jouw kunstwerk af te maken. Met dit schitterende tekenaccessoire stimuleer je creativiteit, leren kinderen tekenen en beleef je enorm veel speelplezier. Wat wil je nog meer?


Ben je uitgekeken op een tekening? Dan gum je hem gewoon weer uit met de schuif aan de onderkant! Zo kun je direct weer beginnen aan je volgende creatie. Vandaar dat dit leuke tekenaccessoire ook vaak een magisch tekenbord wordt genoemd. Met een beetje magie is jouw tekening zo pief, paf, poef, verdwenen!


Ontdek alle tekenaccessoires bij Intertoys

Kinderen hebben de grootste lol met de tekenaccessoires van Intertoys. In ons assortiment vind je allerlei handige kleurkoffers, memoblaadjes, wascokrijtjes en nog veel meer leuks. Ben je op zoek naar een gaaf cadeau voor een kleine creatieveling? Dan ben je bij onze tekenaccessoires aan het juiste adres.


Op deze pagina ontdek je alle merken die topkwaliteit leveren, zoals Crayola en SES. Zo genieten kinderen nog langer van hun favoriete tekenaccessoires en kunnen ze al hun creativiteit op papier zetten.


Op zoek naar nog meer mooie producten voor eindeloos tekenplezier? Bekijk dan ook eens onze stiften, kleurpotloden en kleurboeken. Alle kleintjes die gek zijn op tekenen en kleuren kunnen hun geluk niet op met dit creatieve speelgoed!