• Home
  • LEGO DOTS: ontdek alles over knutselen met LEGO! | Intertoys
DOTS

DIY: LEGO DOTS zit vol verrassingen

Dit is de ultieme DIY-inspiratiebron voor jouw gezin. LEGO DOTS sets zijn coole knutselprojecten waarmee kinderen hun eigen creatieve stijl laten zien. Lees meer Op deze pagina vind eindeloos veel inspiratie: zelf spelletjes maken, samen armbandjes versieren zodat ze passen bij je outfit en nog veel, veel meer. LEGO DOTS zit boordevol verrassingen. Intertoys heeft de leukste tips voor jullie verzameld! Toon minder

LEGO DOTS armbanden
LEGO DOTS sets
Alles van LEGO DOTS

LEGO DOTS ontwerptool

Ben je benieuwd naar LEGO DOTS? Laat online je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen accessoire gratis hieronder!

Populaire LEGO DOTS

Ontdek alle LEGO DOTS verrassingen

De decoratiemogelijkheden met DOTS zijn eindeloos. Functionele voorwerpen zoals potloodhouders of fotolijsten veranderen plotseling in mogelijkheden voor kinderen om hun creativiteit te botvieren. LEGO DOTS laat kinderen nieuwe armbanden ontwerpen, zonder dat het ooit verveelt! Om jullie op weg te helpen, laten we hierboven een paar voorbeelden zien. Versier armbandjes, een pennenbakje of maak een groot schilderij. Alles kan en het is heel makkelijk. Wat maak jij van LEGO DOTS?


Aan de slag!

Voel je de creativiteit kriebelen? Ga samen aan de slag. Ontwerp je eigen memoryspel met LEGO DOTS, of maak een monstertje, of je eigen mini-golf! Heb je alles in huis of ontbreekt er nog iets om de creativiteit de vrije loop te laten gaan, bekijk dan alle DOTS producten. Laat jullie creativiteit gaan en deel het met de wereld!

LEGO DOTS
LEGO DOTS
LEGO DOTS
LEGO DOTS
LEGO DOTS
LEGO DOTS

Ontdek LEGO DOTS

Met LEGO DOTS worden functionele voorwerpen zoals potloodhouders of fotolijsten plotseling mogelijkheden voor kinderen om hun creativiteit te botvieren. LEGO DOTS laat kinderen nieuwe armbanden ontwerpen, zonder dat het ooit verveelt! Vol kleurrijke thema's en unieke versierde onderdelen: het is gewoonweg draagbare creativiteit!


Creatief met LEGO DOTS

LEGO DOTS nodigt kinderen uit om de gekste ideeën te bedenken, kleur in hun wereld aan te brengen en altijd creatief te blijven! Het is knutselen voor kinderen met een unieke LEGO twist. Ga aan de slag en #DotYourWorld.