• Home
  • Microsoft onthult Xbox Series S! | Alles over de Xbox bij Intertoys

Microsoft onthult Xbox Series S!

Xbox Series S

Microsoft heeft de Xbox Series S officieel onthuld! De kleinere variant van de Xbox Series X is wit van kleur en de kleinste Xbox ooit. De Amerikaanse prijs van de console is vastgesteld op 299 dollar, de Nederlandse prijs is nog niet bekend. Ook de officiële releasedatum laat nog op zich wachten, alhoewel er geluiden opgaan van 10 november.

Kijkend naar het design van de Xbox Series S is direct te zien dat deze een stuk kleiner is dan zijn grote broer. De console is een stuk dunner en beschikt over een enorme ventilator en een rooster aan de bovenzijde. Verder lijkt de disc tray te ontbreken. Dit kan erop duiden dat de Xbox Series S een all digital variant gaat worden waarbij je alle games in de Xbox Store moet kopen.


Over het vermogen van de Xbox Series S is officieel nog niets bekendgemaakt. Echter wijzen geruchten erop dat de console een kleinere hoeveelheid RAM en minder GPU-rekenkracht heeft dan de Xbox Series X. De console behoudt volgens diezelfde geruchten wel dezelfde laadtijden als de Xbox Series X en is in staat om dezelfde games af te spelen.


Xbox Series S lanceert in november van dit jaar. De exacte releasedatum in november en prijs van de Xbox Series S is nog niet bekend. Houd deze pagina goed in de gaten voor meer informatie.