• Home
  • Maak kennis met Nintendo Switch OLED | Intertoys

Maak kennis met Nintendo Switch OLED

Publicatiedatum: 9-7-2021

Nintendo Switch OLED

De Nintendo Switch familie heeft weer uitbreiding gehad! Maak kennis met het officiële Nintendo Switch OLED model. De nieuwste console en handheld van Nintendo is vanaf 8 oktober 2021 verkrijgbaar.

Het 7 inch Nintendo Switch OLED-scherm

Zoals de naam al doet vermoeden heeft Nintendo met de Nintendo Switch OLED-uitvoering het scherm eens flink onder handen genomen. De console is net zo groot als de Nintendo Switch, maar het 7 inch-scherm is groter met ingebouwde OLED-technologie voor intense kleuren en een hoog contrast. Dankzij deze technologie beschikt de Nintendo Switch niet langer over achtergrondverlichting, zoals bij LCD-schermen, en zijn de kleuren daardoor levendiger. Dit heeft tot gevolg dat games in de handheld- en tafelstijl beter tot hun recht komen en je kunt genieten van een rijke game-ervaring.


Nintendo Switch OLED
Nintendo Switch OLED

Bredere verstelbare standaard en ingebouwde LAN-poort

Niet alleen het scherm is aangepast, maar ook het standaard en de LAN-poort van de Nintendo Switch OLED hebben een upgrade gekregen. Het standaard is verbreed zodat het gemakkelijker is om met twee spelers in tafelstijl te spelen. Bovendien kun je het standaard in elke gewenste kijkhoek instellen voor de meest comfortabele speelsessie. De houder die wordt meegeleverd bij de Nintendo Switch OLED beschikt over twee USB-poorten, een HDMI-poort en een nieuwe LAN-poort. Deze nieuwe LAN-poort zorgt voor een stabielere online-spelervaring tijdens het spelen in tv-stijl.


64 GB geheugen en ingebouwde luidsprekers

Daar waar de Nintendo Switch standaard beschikt over 32 GB, is dit bij het OLED-model een stuk meer. Met het aanschaffen van het Nintendo Switch OLED-model kun je uitkijken naar 64 GB aan systeemgeheugen. Dit geheugen kan worden uitgebreid met een compatibele microSD-kaart. Kijkend naar een andere verandering richten wij ons even op de luidsprekers. De ingebouwde luidsprekers met verbeterde audio zorgen er namelijk voor dat jij als gamer kunt genieten van een helder geluid. Het maakt daarbij niet uit of je nu speelt in de handheld- of tafelstijl.


De Nintendo Switch OLED is verkrijgbaar in twee basisvarianten: wit en rood/blauw. Beide modellen zijn compatibel met reeds uitgebrachte software en Joy-Con-controllers.