• Home
  • PlayStation winactie: win 5 jaar PlayStation Plus! | Intertoys

PlayStation winactie

De PlayStation winactie is gesloten, de winnaars ontvangen een bericht per e-mail. Op zoek naar een PlayStation kaart? Ga snel naar de dichtsbijzijnde Intertoys winkel bij jou in de buurt!


PlayStation Plus kaart

Optimaal genieten van al het moois dat PlayStation te bieden heeft? Met een PlayStation Plus abonnement beleef je een heleboel extra voordelen. Online gamen met je vrienden, elke maand gratis games en toegang tot een game catalogus met honderden games: dat is nog maar een kleine greep uit alles wat je met een PlayStation Plus abonnement kan. Koop een tegoedkaart bij Intertoys, kies het abonnement dat het best bij je past en haal alles uit jouw favoriete console.


PlayStation kaart

Unlock extra veel gameplezier met een PlayStation tegoedkaart! Je kunt deze giftcard gebruiken om de nieuwste games, uitbreidingen, extra in-game content en nog veel meer gaafs te kopen in de PlayStation Store. Of gebruik de kaart om een PlayStation Plus-abonnement te kopen! Een PlayStation kaart ter waarde van 5, 10 of 50 euro kopen? In onze Intertoys winkels vind je een breed aanbod aan tegoedkaarten waarmee spelen met jouw favoriete spellen als EA Sports FC 24, Call of Duty of Fortnite nog leuker wordt.


PlayStation winactie
PlayStation winactie
PlayStation winactie

 

Meest gestelde vragen

Wat is PlayStation Plus?

PlayStation Plus is een abonnementsservice voor alle PS4- en PS5-consoles waarmee je profiteert van allerlei leuke voordelen en games. Je kunt kiezen uit drie verschillende PlayStation Plus abonnementen:

  • PlayStation Plus Essential: bij dit abonnement krijg je alle basis voordelen zoals online multiplayer, exclusieve kortingen en elke maand gratis games in de PlayStation Store.
  • PlayStation Plus Extra: naast alle voordelen van een Essential abonnement krijg je met Extra ook toegang tot een catalogus met honderden games.
  • PlayStation Plus Premium: het meest uitgebreide abonnement biedt ook proefversies van nieuwe games, toegang tot de grootste gaming klassiekers en cloudstreaming.

Bij Intertoys koop je tegoedkaarten voor alle drie de verschillende abonnementen.

 


 

Hoe duur is PlayStation Plus?

Wat PlayStation Plus kost hangt af van het type abonnement dat je hebt en of het maandelijks, per kwartaal of jaarlijks wordt betaald. Bij Intertoys koop je tegoedkaarten waarmee je een PlayStation Plus abonnement kunt afsluiten in de PlayStation Store. De prijzen voor een lidmaatschap van 12 maanden zijn:

  • Playstation Plus Essential: €71,99
  • PlayStation Plus Extra: €125,99
  • PlayStation Plus Premium: €151,99

 

 

Ik wil een PlayStation kaart kopen, waar doe ik dat?

Een PlayStation kaart kopen doe je bij Intertoys! In onze winkels vind je tegoedkaarten van €10 tot €120 om de nieuwste games mee aan te schaffen of exclusieve in-game content te downloaden. Ook als je op zoek bent naar kaarten voor een PlayStation Plus abonnement ben je bij Intertoys aan het juiste adres.

Op zoek naar een leuk cadeau voor een gamer of wil je zelf alles uit jouw game ervaring halen? Kom langs in een van onze Intertoys winkels, koop een tegoedkaart naar keuze en beleef je favoriete games als nooit tevoren.