• Home
  • Koop nieuwe DualSense controllers voor de PS5 | Intertoys

PS5 DualSense controller krijgt wederom nieuwe kleuren

Publicatiedatum: 17-12-2021

PS5 DualSense Controllers in de kleuren Starlight Blue, Nova Pink en Galactic Purple

Sony heeft drie nieuwe kleuren voor de PS5 DualSense controller aangekondigd. De nieuwe controllers, bekend onder de naam Starlight Blue, Nova Pink en Galactic Purple, vallen allemaal onder het zogeheten Melkweg-thema van de uitgever. Zoals de naam al prijsgeeft zijn de controllers uitgevoerd in een blauwe, roze en paarse kleur.

Controllers toegevoegd aan melkweg-thema

De Starlight Blue, Nova Pink en Galactic Purple controllers vallen onder de Melkweg-lijn van Sony, waar ook de PS5 DualSense Midnight Black en PS5 DualSense Cosmic Red controllers al onderdeel van uitmaken. De controllers zijn geïnspireerd op het heelal. Starlight Blue is een verwijzing naar de stralende gloed van de sterren die de kosmos doet oplichten, terwijl Nova Pink een weerspiegeling is van de gloeiendhete kracht van exploderende sterren. Galactic Purple, ten slotte, wordt met zijn paarse kleur omschreven als een ‘astronomisch avontuur’. De PS5 DualSense controllers beschikken daarbij over de functies die je mag verwachten van een standaard PS5 DualSense controller, dus inclusief haptische feedback, adaptieve triggers en geïntegreerde microfoon.


Update: De PS5 DualSense Starlight Blue, PS5 DualSense Nova Pink en PS5 DualSense Galactic Purple controllers zijn inmiddels verkrijgbaar. Kan jij niet wachten om de controllers toe te voegen aan jouw PlayStation 5 console? Plaats dan nu jouw bestelling bij Intertoys!