Avontuur Dead Island 2 duurt 20 uur

Publicatiedatum: 14-03-2023

Na vele malen van uitstel is het dan toch bijna zover: de release van Dead Island 2. Over iets meer dan een maand ligt de zombie game officieel in de schappen, dus reden genoeg voor ontwikkelaar Dambuster Studios om een nieuwtje te droppen. Vanaf vandaag weten we dat de campaign ongeveer 20 uur zal duren.

In gesprek met het Amerikaanse mediaplatform WCCF Tech duiken art director Adam Olsson en narrative designer Lydia Cockerham dieper in op de duur van Dead Island 2. Het duo geeft aan dat als je de campaign doorloopt en daarbij deelneemt aan enkele side missions en andere activiteiten, je ongeveer 20 uur zoet zult zijn.


Daarbovenop laten Olsson en Cockerham weten dat spelers met de coöpmodus van Dead Island 2, en het verzamelen van alle collectibles, waarschijnlijk nog meer tijd kwijt zullen zijn aan het spelen van de game.


In Dead Island 2 proberen jij en een groepje overlevenden zich staande te houden tegen de zombiechaos die zich heeft voltrokken in Los Angeles. Het is een first-person actie-RPG waarin je op creatieve, en soms ietwat barbaarse, manieren de zombies van je af moet slaan terwijl je de waarheid achter de uitbraak probeert te achterhalen.

Dead Island 2

Dead Island 2 is vanaf vrijdag 21 april verkrijgbaar voor de PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One en PC. Wil jij de game op de dag van release in huis hebben? Pre-order Dead Island 2 dan nu bij Intertoys.


PS5 Dead Island 2
PS4 Dead Island 2