Nieuwe releasedatum Dead Island 2

Publicatiedatum: 17-11-2022

Slecht nieuws voor fans van Dead Island. Het vervolg op de game uit 2011 is opnieuw uitgesteld. Waar Dead Island 2 eerst een releasedatum had van 3 februari 2023 hebben uitgever Deep Silver en ontwikkelaar Dambuster Studios zichzelf iets meer tijd gegeven om een game uit te geven waar ze trots op kunnen zijn. Om die reden is de release twaalf weken uitgesteld, dus de game zal nu uitkomen op 28 april 2023. Dead Island 2 werd al in 2014 aangekondigd.


In Dead Island 2 op de PS4 en PS5 verkennen spelers een door zombies overspoeld Los Angeles. Onder andere de gebieden Beverly Hills en Venice Beach zijn verkenbaar in de game.


Daarnaast kan je uit zes personages kiezen , waarbij elk personage een eigen persoonlijkheid en unieke dialogen heeft. Ook kan elke ‘Slayer’ volledig aangepast worden via een nieuw skill-systeem. En misschien wel het allerleukste, je kan de game samen met twee vrienden doorlopen in de co-op modus.

Wil je zeker zijn dat je Dead Island 2 kunt spelen op de nieuwe releasedag? Plaats dan nu jouw pre-order bij Intertoys! Toch liever een andere game pre-orderen? Kijk dan op onze pre-order pagina.