Releasedatum Dead Island 2 vervroegd

Publicatiedatum: 14-02-2023

Games en releasedata gaan niet altijd hand in hand en dat is zeker het geval met de zombie game Dead Island 2. Na een officiële aankondiging in 2014 en meerdere momenten van uitstel is het nu dan eindelijk zover: Dead Island 2 is vanaf vrijdag 21 april officieel verkrijgbaar.

De laatste keer dat de releasedatum van Dead Island 2 werd uitgesteld, werd de datum vastgesteld op 28 april. Uitgever Deep Silver en ontwikkelaar Dambuster Studios hebben deze releasedatum nu dus met een week vervroegd. En dat is mooi nieuws voor iedereen die met smart zit te wachten op de game.


Het nieuws van de nieuwe releasedatum viel samen met de bekendmaking dat Dead Island 2 ‘goud is gegaan’. Dit betekent dat de game is afgerond en er geen verdere wijzigingen meer worden aangebracht. Het is nu dus écht wachten op de officiële release.

Dead Island 2

In Dead Island 2 is een dodelijk virus uitgebroken in Los Angeles waardoor inwoners in uitgehongerde zombies zijn veranderd. Jij en een handjevol overlevenden proberen de waarheid achter de uitbraak te achterhalen. De game verschijnt voor de PlayStation 4 (PS4) en PlayStation 5 (PS5):


PS4 Dead Island 2
PS5 Dead Island 2