Brute gevechten in Showcase Dead Island 2

Publicatiedatum: 07-12-2022

Uitgever Deep Silver heeft een nieuwe showcase voor Dead Island 2 gelanceerd. De Showcase is een heuse live action film afgewisseld met nieuwe gameplay-beelden van de zombie game. Bekijk hieronder alle beelden.

Dead Island 2 neemt ons mee naar een zombie-uitbraak in Los Angeles en dat wordt direct duidelijk uit deze Showcase. De video begint met live action beelden waarin een drietal overlevenden een huis binnendringt.

Vervolgens schetsen gameplay-beelden de horrorscene die jou staat te wachten. Gebruik de omgeving van Los Angeles in jouw voordeel en bewapen jezelf met de juiste wapens om alle zombies te verslaan. Je hebt keuze uit zwaarden, geweren, hamers, machetes en nog veel meer.


De showcase toont brute gevechten en bekende locaties waar hordes zombies rondslenteren, zoals Beverly Hills en de kust van Santa Monica. Aan jou als speler de taak om in elke situatie weer de juiste tactiek te kiezen en te overleven.

Dead Island 2 verschijnt op vrijdag 28 april 2023 voor de PlayStation 5 (PS5) en PlayStation 4 (PS4). Ben jij enthousiast geraakt voor deze game en wil je deze op de dag van release direct in huis hebben? Pre-order Dead Island 2 dan nu snel en eenvoudig bij Intertoys!