Showcase Dead Island 2 op komst

Publicatiedatum: 25-11-2022

Tijd om de agenda erbij te pakken, want uitgever Deep Silver heeft bekendgemaakt dat er op dinsdag 6 december een showcase gaat plaatsvinden voor Dead Island 2.

De release van Dead Island 2 is uitgesteld , maar dat betekent niet dat er geen nieuws is te melden over de actie-RPG. De aankomende showcase zal live om 21:00 uur te volgen zijn via het officiële YouTube-kanaal van de uitgever.

Wat er precies getoond gaat worden is nog een verrassing, maar Deep Silver laat in ieder geval weten dat het om gameplay-beelden gaat en dat er aandacht zal zijn voor bepaalde features van de game.


Dead Island 2 speelt zich af in Los Angeles waar een dodelijk virus de inwoners in zombies verandert. In de game speel je als een van de geharde overlevenden en moet je er met een paar andere personages alles aan doen om in leven te blijven en de waarheid achter de uitbraak te achterhalen.

Dead Island 2

Dead Island 2 verschijnt op vrijdag 28 april 2023 voor de PlayStation 5 (PS5) en PlayStation 4 (PS4). Pre-order Dead Island 2 snel en eenvoudig bij Intertoys! Bekijk daarbij ook eens alle andere pre-orders op de pre-order pagina.