Schaarste van de Hogwarts Legacy Deluxe Edition

Publicatiedatum: 15-11-2022

Tovenaars opgelet! De release van Hogwarts Legacy laat nog even op zich wachten, maar uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment heeft aangegeven dat er schaarste is van de Deluxe Edition. Wil je deze editie hebben? Dan moet je er dus snel bij zijn.

Met het bestellen van de Deluxe Edition van Hogwarts Legacy zijn er een aantal extra’s die je, naast de game, ontvangt: je krijgt 72 uur eerder toegang tot het spelen van de game, ontvangt een cosmetische set Zwarte Kunsten en krijgt een Zwarte Kunstenpakket met berijdbare Terzieler en een strijdarena.


Hogwarts Legacy is een actie-RPG in een open wereld die gebaseerd is op het wereldberoemde Harry Potter-universum. Als speler ervaar je Zweinstein uit het jaar 1800 waarin je met alle aspecten uit de tovenaarswereld te maken krijgt.


Begin je eigen verhaal als tovenaarsleerling waarin je onder meer Zweinstein, Zweinsveld en het Verboden Bos kunt verkennen. Leer spreuken, brouw drankjes en wend je tot magische beesten in een spannend avontuur dat volledig in jouw handen ligt.

Hogwarts Legacy verschijnt op 10 februari 2023 voor de PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X | S, Xbox One en PlayStation 4 (PS4). Verzeker jezelf van een mooi exemplaar en pre-order Hogwarts Legacy snel bij Intertoys.