Voorlopig geen DLC voor Hogwarts Legacy

Publicatiedatum: 22-02-2023

Minder leuk nieuws voor alle fans van Hogwarts Legacy. Ontwikkelaar Avalanche Software heeft namelijk bekendgemaakt dat er voorlopig nog geen plannen zijn om een DLC uit te brengen.

De bekendmaking kwam van Alan Tew, game director van Hogwarts Legacy, tijdens het gaming event IGN Fan Fest. Tew gaf aan dat het team bijzonder druk is geweest om de basisgame op tijd klaar te hebben voor de PS5, Xbox Series X|S en PC en nog werkt aan patches om de game meer te optimaliseren en bugs weg te werken.


Daarbij moet Hogwarts Legacy nog verschijnen voor de PS4, Xbox One (4 april) en Nintendo Switch (25 juli). Dit alles maakt dat er bij Avalanche Software nog geen focus is geweest om na te denken over DLC.


Dat er momenteel geen plannen zijn voor een DLC, betekent uiteraard niet dat deze nooit gaan komen. Helemaal aangezien Hogwarts Legacy tot dusver een wereldwijd succes is gebleken. Mocht er een DLC komen, dan delen wij dat natuurlijk direct.

Hogwarts Legacy

Heb jij Hogwarts Legacy nog niet in huis? Koop de game dan nu voor de PS5 en Xbox Series X|S of plaats alvast een pre-order voor de PS4 of Xbox One!:


PS5 Hogwarts Legacy
PS4 Hogwarts Legacy