• Home
  • Win je lijstje: ontdek hoe je je verlanglijstje wint! | Intertoys
Win je lijstje winactiepagina

Win je lijstje

Het enige échte Speelboek is uit en dat betekent maar één ding: het is weer tijd om je verlanglijstje te maken! En wat is er nu leuker dan al dat schitterende speelgoed te winnen? Bij Intertoys maak je iedere week kans om ALLE cadeautjes van jouw lijstje te winnen!


Dus, waar wacht je nog op? Knip, plak en knutsel een extra groot verlanglijstje met al jouw favoriete speelgoed en games en doe mee met onze Win je lijstje winactie!

Wat moet je doen om kans te maken?

Scheur het verlanglijstje uit het enige échte Speelboek, knip alles uit wat jouw hartje begeert en plak ze op jouw lijstje. Vergeet niet om een extra verlanglijstje te maken, want als jij hebt gewonnen mag je ook een lijstje cadeau geven aan je beste vriend, vriendin, papa, mama of misschien wel je juf of meester. Hoe leuk is dat?!


Is jouw lijstje helemaal af en staat het vol met de mooiste cadeaus? Wacht dan niet langer en lever je verlanglijstje voor zondag 26 november in bij jouw dichtstbijzijnde Intertoys winkel of deel een foto van het lijstje op Instagram met #Intertoys en #Winjelijstje. Elke week vanaf het uitkomen van het Speelboek maken wij een nieuwe winnaar bekend via Facebook en Instagram.


Meer weten over deze te gekke winactie? Je leest het in onze actievoorwaarden.


Overige winacties uit het Speelboek

Ook dit jaar staat het Speelboek weer vol schitterend speelgoed en de leukste winacties. Als je op zoek bent naar alle verschillende winacties uit het Speelboek, dan kun je ook onze winacties pagina bekijken.


Wat dacht je van tickets voor Disney100 in Concert of een verblijf in vakantiepark Efteling Bosrijk inclusief 2 dagen toegang tot het Efteling Park? Bij Intertoys voel je je echt een winnaar tijdens de allerleukste periode van het jaar!