Fidget Toys van Intertoys

De Fidget Toys van Intertoys

Publicatiedatum: 2-12-2021

Rondjes in je haar draaien, met je pen klikken en tekeningetjes in je schrift maken: we doen het allemaal wel eens wanneer we afgeleid of in gedachten verzonken zijn. Om je haren en schrijfwaren te sparen heeft Intertoys voor jou hét ultieme speelgoed beschikbaar, de Fidget Toy. Misschien ben je dit speelgoed wel eens tegengekomen, maar wat zijn Fidget Toys nu precies?

Wat zijn Fidget Toys?

Een saaie rekenles of een druilerige dag waarop je niet kunt buitenspelen. Misschien heb je juist te veel huiswerk of ben je altijd druk in je hoofd. De Fidget Toys van Intertoys zorgen voor ontspanning en concentratie. Fidget Toys zijn hét TikTok speelgoed van dit moment. Dankzij de vele video’s over dit speelgoed zijn de Fidget Toys ontzettend populair onder kinderen.

Wist jij dat Fidget Toy friemelspeelgoed betekent? De Fidget Toys van Intertoys zijn dan ook bedoeld om iets in je handen te hebben om mee te spelen. Het speelgoed is om twee redenen goed voor je. Ten eerste kan het spelen met Fidget Toys ervoor zorgen dat je ontspant. Door het continu ploppen en friemelen raak je je spanning kwijt. Je hersenen komen helemaal tot rust door het ritmisch bewegen van je handen. Ten tweede kunnen de Fidget Toys van Intertoys ervoor zorgen dat je je juist beter kunt concentreren. Hiervoor moet je variatie aanbrengen in de bewegingen van je handen, maak bijvoorbeeld patronen op je Fidget Toy. Je hersenen zorgen er dan voor dat je beter op kunt letten en minder snel afgeleid raakt. Daarnaast is het speelgoed ook gewoon heel bevredigend en kun je je er uren mee vermaken.  

Fidgets in allerlei soorten en maten

Wat ooit begon met een simpele stressbal werd een paar jaar geleden een ware rage met de Fidget Spinner. En is nu dankzij TikTok terug van weggeweest en populairder dan ooit. De Fidget Toys zijn in allerlei maten en vormen beschikbaar. Van de kneedbal tot de Cube en Plop up! Fidget, Intertoys heeft het allemaal!  

Plop Up! Fidget

Plop Up! Fidget

De Plop Up! Fidget is misschien wel de populairste toy van het moment. De Plop Up! is verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren. Van etuis tot ronde en vierkante Fidgets en van oranje tot aan regenboogkleuren. Bij deze Plop Up! Fidget Toys is het de bedoeling dat je de bubbeltjes indrukt en laat ploppen. Denk maar eens aan het indrukken van bubbeltjesplastic, rustgevend en bevredigend!  

Fidget Cube

Fidget Cube

De Fidget Cube heeft maar liefst zes zijden om mee te friemelen. Deze kubus ligt fijn in de hand waardoor je er heel goed mee kunt spelen. De verschillende zijden van de Fidget Cube bestaan onder andere uit een rollende bal, een schakelaar, joystick en een draaiende schijf. Genoeg om je urenlang mee te vermaken.
 

Tangle Pets

Tangle

De Tangle Fidget is een draaiende fidget die door een serie ronde hoeken aan elkaar verbonden is. Neem de Tangle in je hand en maak vloeiende, draaiende bewegingen. Je kunt oneindig veel vormen met de Tangle maken.
 

Pop Tubes

Pop Tubes

De Pop Tubes zijn Fidget buizen. Je kunt de Pop Tubes trekken, buigen, klikken, knallen en ronddraaien. Ideaal als je je frustraties weg wilt friemelen. De Pop Tubes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en nemen alle stress die je hebt weg.
 

Spelletjes met Fidget Toys

Naast het friemelen met Fidget Toys kun je ook leuke spelletjes met het friemelspeelgoed spelen. Het Fidget The Dice Game speel je met twee spelers. Gooi de dobbelstenen en plop het aantal gegooide ogen aan jouw kant van het bord. Doe dit om de beurt, degene die als eerst al zijn bubbeltjes heeft weggedrukt wint.

Je kunt ook spelletjes met alleen een Plop Up! Fidget spelen. Druk een willekeurig aantal bubbels in één rij in. Daarna is je tegenstander aan de beurt en mag hij de bubbels indrukken. Wie de laatste bubbel indrukt verliest. Heb je allebei een Fidget Toy? Hou dan eens een wedstrijdje wie het snelst alle bubbels in kan drukken!