Call of Duty: Modern Warfare 3 onthuld: eerste gameplay trailer!

Publicatiedatum: 18-08-2023

De nieuwste Call of Duty game is officieel een feit: Activision heeft Call of Duty: Modern Warfare 3 wereldkundig gemaakt. De onthulling van de shooter viel samen met een eerste gameplay trailer en die kun je hieronder bekijken!

In Call of Duty: Modern Warfare 3 neem je het met Captain Price en Task Force 141 op tegen de ultranationalistische oorlogsmisdadiger Vladimir Makarov. Onderstaande gameplay trailer geeft alvast een voorproefje van een van de missies die jou staan te wachten.


Call of Duty: Modern Warfare 3 is een mix van filmmissies en open gevechtsmissies waarin je als speler je eigen aanpak bepaalt. Ga jij voor stealth om je tegenstanders uit te schakelen of kies je voor de frontale aanval?


Activision introduceert met Call of Duty: Modern Warfare 3 de grootste verzameling multiplayer-maps ooit, waaronder bijgewerkte maps van Modern Warfare 2 (2009). Ook de zombie-modus maakt zijn opwachting in de shooter.


Pre-order Call of Duty: Modern Warfare 3

Wil jij jezelf alvast verzekeren van een exemplaar van Call of Duty: Modern Warfare 3? Pre-order de game dan nu bij Intertoys!