• Home
  • Kleurplaten en doe-opdrachten: ontdek ze hier! | Intertoys
Download de allerleukste doe-opdrachten & kleurplaten

Doe-opdrachten en kleurplaten

Op deze pagina vind je alle doe-opdrachten. Download de allerleukste doe-opdrachten met ToyToy voor thuis. Denk aan een leuke rebus of doolhof! Hou je meer van kleuren? Ook dan ben je hier op de juiste plek. Download jouw favoriete kleurplaat en deel jouw mooiste creatie met ons via Instagram met #intertoys.

Download de leukste doe-opdrachten

Download de leukste kleurplaten

Alles wat je nodig hebt om te kleuren

Download de leukste Bumba kleurplaten

Download de leukste kleurplaten van K3

De leukste doe-opdrachten

Heb je zin om wat anders te doen dan televisie kijken of spelen met jouw favoriete speelgoed? Maak dan een van onze leuke doe-opdrachten met ToyToy. Je kunt deze eenvoudig downloaden en uitprinten. Houd deze pagina goed in de gaten voor de nieuwste doe-opdrachten!


Kleur je favoriete kleurplaat

In tijden van thuiszitten kun je natuurlijk lekker de crea bea uithangen! Dat kan met knutselen, maar ook met kleuren. Niet alleen is kleuren leuk maar het draagt ook bij aan de creatieve ontwikkeling van jonge kinderen. Intertoys helpt je graag op weg en heeft speciaal voor jou een selectie gemaakt van schitterende ToyToy kleurplaten. Kies je favoriet, download deze en laat het kleuren maar beginnen. Welke kleur geef jij de broek van ToyToy? En wat doe je met zijn schoenen en bretels? Jij mag het helemaal zelf bepalen. Wees zo creatief mogelijk en deel jouw prachtige creaties online met ons via Instagram met #intertoys. Mocht je voor je kleurplaat nog op zoek zijn naar kleurpotloden en viltstiften, dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. In ons assortiment vind je een uitgebreide selectie aan kleurpotloden en viltstiften van topmerken als Bruynzeel en TOPModel om je kleurplaat de mooiste kleuren te geven!