Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion launch trailer

Publicatiedatum: 29-11-2022

Mooi nieuws voor de fans van de Final Fantasy-reeks! Uitgever Square Enix heeft namelijk zojuist de launch trailer voor Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion wereldkundig gemaakt. Bekijk hieronder de beelden.

Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion is een remake van de klassieker die in 2007 verscheen voor de PlayStation Portable (PSP). In deze game, en zoals naar voren komt in de trailer, volg je het verhaal van Zack Fair, een jonge en ambitieuze Shinra-soldaat.

Zack heeft de nobele taak om de vermiste soldaat Genesis Rhapsodos op te sporen. In zijn zoektocht ontdekt hij echter de kwade praktijken van Shinra en de monsters die zij creëren. Met zijn zwaard zit er voor Zack niks anders op dan al het kwaad te verslaan.


De remake van Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion belooft onder meer verbeterde graphics en een aangepast vechtsysteem. Met deze launch trailer krijg je daarvan alvast een voorproefje.

Crisis Core: Final Fantasy VII – Reunion verschijnt op dinsdag 13 december voor de PlayStation 5 (PS5) , PlayStation 4 (PS4), Nintendo Switch, Xbox Series X|S en Xbox One. Wil jij de game op de dag van release in huis hebben? Pre-order Crisis Core: Final Fantasy VII – Reunion dan nu bij Intertoys!