• Home
  • De wereld van K3: Ontdek het hier! | Intertoys
Hanne, Marthe en Julia van K3

Ontdek de wereld van K3

K3 is een leuke meidengroep met blije, enthousiaste en pakkende liedjes! Hanne, Marthe en Julia zijn elkaars beste vriendinnen en maken allerlei grappige en knotsgekke avonturen mee. Lees meer Naast muziek, houden de meisjes zich ook bezig met het maken van musicals, televisieprogramma's en bioscoopfilms rond hun liedjes en boeiende leven! Bij Intertoys vind je het K3 speelgoed van jouw favoriete K3 film. Toon minder

Populaire K3 artikelen

K3 speelgoed

K3 brak in 1998 door met hun eerste liedje en is tegenwoordig zoveel meer dan alleen maar leuke liedjes voor kinderen. Als fan van K3 kan je je onderdompelen in de wereld van K3 met verkleedjurken, rolschaatsen, knuffels en ander K3 speelgoed van jouw favoriete K3 film.


K3 Dans van de Farao

K3 heeft een nieuwe bioscoopfilm genaamd K3 Dans van de Farao. Hanne, Marthe en Klaasje mogen alle drie een wens doen in een Egyptisch Museum bij een Egyptische Wenskat. Nadat hun wensen uitkomen, blijken deze wensen verkloekt te zijn door Farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor ruzie tussen de meisjes. Of de Wensvloek zorgt voor het einde van K3 of dat de vriendschap overwint, zie je in de film K3 Dans van de Farao. Bij Intertoys vind je de nieuwste verkleedjurken, knuffelpoppen en meer van deze nieuwe film!