Klei & speelzand

Knutselen zonder geklieder en geknoei? Creëer de meest schitterende kunstwerken met klei en speelzand van Intertoys! In ons assortiment ontdek je de kleurrijke klei van Play-Doh en Das en het superzachte speelzand van Addo en Kinetic Sand. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
73 - 92 van 92  producten
 • 22.99

  incl. BTW

 • 4.99

  incl. BTW

 • 7.95

  incl. BTW

 • 14.95

  incl. BTW

 • 4.99

  incl. BTW

73 - 92 van 92  producten

Kliederen met speelzand

Vind jouw kindje het heerlijk om buiten in het zand te spelen? Dan hebben wij de perfecte oplossing om dit speelplezier naar binnen te halen, namelijk met speelzand! is net zo makkelijk te kneden als klei, voelt heerlijk zacht, je kunt er de leukste figuurtjes mee maken én laat geen troep achter. Wat wil je nog meer?


Zacht kinetisch zand van merken als Sandsational en Kinetic Sand is geschikt om binnen mee op tafel te spelen. Of je nu voor een starterskit gaat of je collectie aanvult met een gave uitbreidingsset, bij Intertoys ontdek alle leuke speelsets met speelzand.


Bouw een indrukwekkend zandkasteel of bak de lekkerste cupcakes, je kunt het zo gek niet bedenken of je creëert het met jouw kleurrijke speelzand. Ontdek het kinetische zand van Intertoys en kies jouw favoriet. Ga jij voor neonroze of steel je de show met het glinsterende speelzand?


Knutselen met klei

Op zoek naar een creatieve bezigheid voor jouw kleintje? Dan is kleien precies wat je zoekt! Deze activiteit is al jaren populair bij kinderen die van knutselen houden. Ze kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en beleven keer op keer veel speelplezier omdat het niet uitdroogt.


Of je nu ijsjes in elkaar kleit of leuke figuren uitdrukt met de bijgeleverde vormpjes, met de klei van Intertoys kun je oneindig prachtige creaties maken. Tussen ons aanbod vind je ook kleisets met een specifiek thema, zoals een dierenarts of tandarts set. Zo ontdek je nog meer geweldige speelmogelijkheden met klei!


Bij Intertoys vind je kleisets die geschikt zijn voor de allerkleinste tot de al wat grotere kunstenaars. Ons assortiment biedt namelijk eindeloos speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. Ontdek de kleurrijke kleisets van merken als Play-Doh, SES Creative, Addo en kies een passende set voor jouw kind.


Speelzand en klei kopen doe je bij Intertoys

Zo snel mogelijk de mooiste creaties in elkaar knutselen? Als je op zoek bent naar het leukste assortiment, zit je hier goed want speelzand en klei kopen doe je bij Intertoys! Met zoveel keuze is de kans groot dat je altijd wel een geschikte set vindt voor jouw kleine kunstenaar.


In ons assortiment vind je de leukste sets van Play-Doh, Das, SES Creative en Kinetic Sand. Bekijk ons aanbod aan klei en speelzand en ontdek alles wat je nodig hebt voor deze creatieve bezigheid. Waar wacht je nog op? Het is tijd om te knutselen!