LEGO CITY 4x4 terreinwagen avonturen 60387

1994087
LEGO CITY 4x4 terreinwagen avonturen 60387
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Bouw je eigen stoere wagen met deze LEGO CITY 4x4 Terreinwagen avonturenkampeerset. De wagen heeft werkende wielophanging en fietsen. LEGO-nr. 60387

Maak je kampeeravonturen nóg spannender met deze LEGO CITY 4x4 Terreinwagen avonturenkampeerset. Met de stoere terreinwagen verkennen kinderen de omgeving. Vervolgens zetten ze de tent op en maken ze een heerlijke maaltijd klaar op het kampvuur. Een leuke set om eindeloos veel leuke avonturen te beleven!

De terreinwagen heeft het uiterlijk van een monstertruck met enorme banden met hoge vering voor een stoere uitstraling. Bij het speelgoed zijn ook twee mountainbikes inbegrepen, plus een LEGO tent en leuke accessoires zoals een kampvuur, een pan en een rugzak. Voeg daar de twee LEGO minifiguren en het dierenfiguur aan toe en laat de reis maar beginnen! Deze speelset voor kinderen is inclusief eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen en digitale instructies in de LEGO Builder app.

Met voertuigen vol leuke functies voor op het land, het water en in de lucht valt er altijd wat te beleven met het veelzijdige speelgoed uit het LEGO CITY Geweldige voertuigenassortiment. Kinderen ontdekken realistische machines die tot de verbeelding spreken en ontwikkelen tijdens het bouwen en spelen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen. In de doos zitten 252 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Kinderen kunnen leuke kampeeravonturen naspelen met deze LEGO CITY Terreinwagenavonturenspeelset, inclusief een 4x4 speelgoedauto, twee speelgoedfietsen en twee minifiguren.
  • De speelgoedterreinwagen beschikt over enorme banden en superhoge vering voor ruig terrein. Daarnaast heeft hij ook een laadruimte voor het vervoeren van de mountainbikes en dus klaar voor een ritje vol actie.
  • Na aankomst op de kampeerplek kunnen kinderen leuke rollenspellen spelen waarin ze de omgeving verkennen, de tent opzetten en het avondeten bereiden bij het kampvuur voordat ze in hun knusse slaapzakken kruipen om lekker te gaan slapen.
  • Inclusief twee minifiguren, een dierenfiguur van een konijn en een heleboel leuke accessoires: fietshelmen voor de poppetjes, slaapzakken, een kampvuur, speelgoedcamera, schop, pan en een rugzak, goed voor urenlang fantasierijk speelplezier.
  • Bij deze set is een geïllustreerde handleiding inbegrepen en een interactieve bouwgids in de LEGO Builder-app waarmee het bouwen nog leuker wordt. Kinderen kunnen de app gebruiken om de modellen van alle kanten te bekijken terwijl ze bouwen.
  • LEGO-nr. 60387

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 6 tot 12 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO CITY
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994087
Barcodes:
5702017416427
5702017416427
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
252
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Stadsleven
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
19x12x8 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
35,1x19x7,3 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,917
Totaal aantal beoordelingen:
12
5702017416427
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
29.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO CITY 4x4 terreinwagen avonturen 60387
29.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?