LEGO CITY achtervolging auto op politiemotor 60392

1994097
LEGO CITY achtervolging auto op politiemotor 60392
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Deze LEGO CITY Achtervolging auto op politiemotorset met een raceauto, motor en figuurtjes is de perfecte aanvulling voor je politieset. LEGO-nr. 60392

Voor je politieavonturen is deze LEGO CITY Achtervolgingsauto op politiemotorset de perfecte aanvulling. Deze set met constructiespeelgoed zit boordevol actie. Een boef is er namelijk vandoorgegaan met gestolen geld! Kinderen kunnen de politieagent helpen om de boef te vangen.

De LEGO CITY-politieset bestaat uit een speelgoedmotor en een snelle raceauto. Voeg de LEGO poppetjes van een politieagent en een boef, een speelgoedbankbiljet en een snufje fantasie toe voor urenlang spannend speelplezier. Deze set bevat stapsgewijze, gedrukte bouwinstructies en de LEGO Builder-app. Een interactieve handleiding die bouwen nog leuker maakt met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model van alle kanten kunnen bekijken tijdens het bouwen.

LEGO CITY-speelsets nemen hen mee naar een wereld vol actie. Ze bedenken zelf verhalen met de gedetailleerde gebouwen, gave voertuigen en inspirerende personages die fantasierijk rollenspel stimuleren. Verras ze met dit leuke speelgoed met alles wat te maken heeft met de politie, auto's en andere voertuigen als cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid. De speelgoedauto is ongeveer 4 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed. In de doos zitten 59 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Dit superstoere LEGO CITY-politiespeelgoed bestaat uit een politiemotor en een coole rode vluchtauto plus poppetjes van een politieagent en een boef om spannende achtervolgingen mee na te spelen.
  • Kinderen kunnen de politieagent op de speelgoedmotor helpen om de boef in de raceauto te achtervolgen en het gestolen geld terug te krijgen. Vervolgens kunnen ze de boef handboeien omdoen en hem vervoeren naar de dichtstbijzijnde gevangenis!
  • Deze leuke LEGO politieset bevat verschillende accessoires zoals speelgoedgeldbriefjes en handboeien die kinderen vast kunnen maken aan de politiemotor, voor spannende achtervolgingen.
  • Bij de set met raceautospeelgoed is een interactieve digitale bouwgids inbegrepen, beschikbaar via de gratis LEGO Builder-app; kinderen kunnen de app gebruiken om de modellen van alle kanten te bekijken en erop in te zoomen terwijl ze bouwen.
  • Een LEGO CITY-speelset is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of een speciale gelegenheid: deze set met constructiespeelgoed is perfect voor kinderen die dol zijn op motoren, auto's en spannende politie-actie.
  • LEGO-nr. 60392

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 5 tot 10 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO CITY
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994097
Barcodes:
5702017416571
5702017416571
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
59
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Politie
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
10x5x4 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
25,9x4,8x14,3 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,571
Totaal aantal beoordelingen:
14
5702017416571
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
9.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO CITY achtervolging auto op politiemotor 60392
9.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Al voor 4.99 thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf 20.-
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?