LEGO CITY achtervolging politiebureau 60370

1994095
LEGO CITY achtervolging politiebureau 60370
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Speel een politieachtervolging na met de LEGO CITY Politie achtervolging politiebureauset. Compleet met politievoertuigen en figuren. LEGO-nr. 60370

Laat met deze uitgebreide LEGO CITY Politie Achtervolging politiebureau-speelset kinderen kennismaken met een wereld vol speelplezier en fantasie. Ze kunnen meteen in actie komen: de boef is ontsnapt op z'n motor! Samen met de politieagenten kunnen ze de boef achtervolgen in de politieauto. Dit veelzijdige speelgoed nodigt ze uit tot fantasierijk spel.

Het politiebureau heeft een slagboom die omhoog en omlaag kan en binnen zijn een kantoor en een gevangenis met ontsnappingsfunctie te vinden. Deze set met LEGO constructiespeelgoed bevat ook een politieauto en een speelgoedmotor plus minifiguren van twee politieagenten en twee boeven. Deze eenvoudig te bouwen speelset wordt geleverd met geïllustreerde bouwinstructies op papier en digitale instructies in de LEGO Builder-app. Bij de set met constructiespeelgoed zit ook een LEGO startsteen om jonge bouwers op weg te helpen met het bouwen.

Met LEGO CITY 4+ sets valt er altijd wat te ontdekken: van gebouwen boordevol functie, en realistische voertuigen, tot leuke personages waarmee kinderen fantasierijke rollenspellen kunnen bedenken op basis van helden en situaties uit het echte leven. Eenmaal gebouwd is het politiebureau ongeveer 12 cm hoog, 26 cm breed en 12 cm diep. In de doos zitten 172 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Spannende politieavonturen te beleven met deze leuke LEGO CITY Politie Achtervolgingspolitiebureauspeelset.
  • De gevangenis heeft een ontsnappingsfunctie: kinderen bevestigen de ketting van de speelgoedmotor om de ontsnappingsfunctie te activeren. Nu moet de politieauto achter de ontsnapte boeven aan!
  • Bij dit veelzijdige politieautospeelgoed zijn minifiguren inbegrepen van twee politieagenten en twee boeven plus talloze leuke accessoires voor fantasierijk spel zoals een speelgoedjuweel, politieradio, gevangenissleutel, twee kopjes en een megafoon.
  • Dit politiespeelgoed bevat een LEGO startsteen die ze helpt om meteen te beginnen met bouwen, plus eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen en digitale begeleiding via de LEGO Builder app.
  • Verras kinderen die gek zijn van politievoertuigen, motors en actie met dit veelzijdige LEGO CITY-politieautospeelgoed als cadeau voor een verjaardag, een feestdag of iedere andere gelegenheid.
  • LEGO-nr. 60370

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 4 tot 10 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO CITY
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994095
Barcodes:
5702017416304
5702017416304
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
4
Aantal onderdelen:
172
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Politie
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
12x26x12 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
28,2x6,5x26 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,929
Totaal aantal beoordelingen:
14
5702017416304
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
34.99 30.99

incl. BTW

Je bespaart 4.-

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO CITY achtervolging politiebureau 60370
30.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?